Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Kettő az egyben Fujitsu táblagép

2022. szeptember 20. -

A Fujitsu most bemutatott, levehető billentyűzetű „kettő az egyben” STYLISTIC Q7312 táblagépe egy eszközben egyesíti a táblagépek mobilitását és a noteszgépek produktivitását. Rugalmassága, robusztussága és kényelmes használata folytán ideális megoldás kereskedelmi környezetekbe a raktártól az eladótérig – sőt akár egész éves kültéri használatra.

Kulcsszavak: Fujitsu, táblagép
Tovább

Mázsás iskolatáska helyett táblagép

2022. augusztus 14. -

Sokat tehetnek a szülők az iskolakezdésre készülve is azért, hogy megkönnyítsék gyerekeiknek a tanulást. Ebben kulcsszerep az okoseszközöknek juthat, amelyek a hagyományos tankönyvekkel szemben nem csak az információt bocsátják rendelkezésre, hanem az agy bal és jobboldali féltekét egyszerre működtetve hatékonyan segítik az információ megértés és rögzítését, élményt kínálva a gyerekeknek. A MediaMarkt egy tanulásmódszertani tréner segítségével járta körbe, hogy melyek a legfontosabb eszközök az élménytanuláshoz.

Tovább

Újabb készülékekkel bővíti kínálatát a HMD Global

2022. július 12. -

Három új klasszikus telefont jelentett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A készülékek alternatívát kínálnak a tech detoxot tervezőknek és azoknak, akik nemet mondanának a „mindig online” kultúrának. Az 1 milliárd dolláros klasszikus mobiltelefon-piac vezetőjeként a HMD Global új készülékei ismét aláhúzzák a Nokia Mobile elkötelezettségét a verhetetlen tartósság és akkumulátor-üzemidő mellett.

Tovább

Notebookok, hajlítható telefon és sok egyéb a Huawei újdonságai között

2022. június 25. -

Számos új, innovatív eszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, üzleti felhasználású termékeket és okosotthon-megoldásokat jelentett be nagyszabású törökországi eseményén a Huawei Technologies. A vállalat bemutatta a mobiltelefon-piac legkisebb összehajtható modelljét, a Mate Xs 2-t, az egyedi méretű, 16 inches MateBook D16 és 16s notebookokat, az első e-ink kijelzős táblagépet, a MatePad Papert, valamint a nova Y70 és nova Y90 okostelefonokat, illetve a FreeBuds Pro 2 fülhallgatót is. Az új eszközökkel a Huawei tovább bővíti ökoszisztémáját, minden élethelyzetre gördülékeny, okos megoldást kínálva a felhasználóknak.

Tovább