Szűrés

A(z) érintőképernyő kulcsszót tartalmazó cikkek

Különleges Jaguar Land Rover érintőképernyő

2020. július 28. -

A Jaguar Land Rover és a Cambridge-i Egyetem által közösen kifejlesztett érintés nélküli érintőképernyő nem tereli el a vezető figyelmét az útról, és a COVID-19 világjárvány utáni időkben is segít visszaszorítani a baktériumok és vírusok terjedését.

Tovább

Extrém használatra tervezett, ipari érintőképernyők a Delltől

2020. május 1. -

A Dell Technologies bejelentette, hogy faytech érintőképernyőkkel bővíti OEM | Embedded & Edge (OE&E) felhasználásra szánt termékeinek portfólióját. Ezek a termékek kifejezetten olyan vállalatok számára készültek, ahol a munkavégzés kihívást jelentő környezetben zajlik, és az értékesítésben fontos a digitalizáció fejlesztése. 

Tovább

Autókba szánt rezgő érintőkijelző a Continentaltól

2015. június 16. -

A Continental bemutatta legújabb fejlesztését, a rezgő visszajelzést küldő érintőkijelzőt. A Haptic Feedback Display az első olyan autós érintőképernyő, amely rezgéssel is jelez. Anélkül használható, hogy a sofőr a képernyőre nézne.

Tovább

Dell Inspiron 3000 és 5000 modellek a piacon

2014. április 28. -

A Dell bemutatta Inspiron szériájának legújabb masináit, a 3000-res és 5000-res sorozat készülékeit. Az utóbbi modelljei többféle méretben érkeznek: 14, 15 és 17 hüvelykes változatot is találunk közöttük.

Tovább