Szűrés

A(z) Haswell kulcsszót tartalmazó cikkek

Az első nyolcmagos processzorcsalád az Inteltől

2014. szeptember 1. -

Az Intel felfedte a fátylat az első nyolcmagos asztali számítógépekbe tervezett új, Intel Core i7-5960X Extreme Edition processzort. A korábban “Haswell-E” kódnéven futó processzort elsősorban olyan számítógép felhasználóknak tervezték, akik a legtöbbet szeretnék kihozni asztali PC-jükből.

Kulcsszavak: Haswell, processzor, Intel
Tovább

Kiderült az Intel Haswell Refresh CPU-k ára

2014. április 16. -

Az Intel a hét első munkanapján minden „Haswell Refresh” asztali és mobil mikroprocesszor rövid specifikációját és árát hozzáadta a hivatalos árlistához. Az új Intel processzorok ára azonos az előző processzorokéval. 

Tovább

Itt vannak a Sony átváltozóművészei– VAIO Fit multi-flip PC és Tap 11 tablet

2013. október 30. -

Tegnap délelőtt Magyarországon is bemutatkoztak a Sony új VAIO modelljei, melyek erős hardverükkel, letisztult dizájnjukkal és kivételes kényelmet nyújtó sokoldalúságukkal tűnnek ki a tömegből. A Sztárban sztár stúdiójában leleplezett készülékek novemberben landolnak a hazai üzletek polcain.

Tovább

Megérkezett a Surface 2

2013. szeptember 24. -

A Microsoft hivatalosan is lerántotta a leplet a Surface RT új generációjáról, mely a Surface 2 nevet kapta. Az Nvidia Tegra 4 chipset köré épülő táblagép nem csak hardveres, hanem szoftveres oldalról is számos izgalommal szolgál.

Tovább