Szűrés

A(z) LED TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Filmélmény az alkotók kívánsága szerint

2020. május 25. -

A Sony bejelentette, hogy az európai piacon május végétől válik elérhetővé az új, XH90 4K HDR teljes háttérvilágítású televízió. A középkategóriás XH90 televíziók magával ragadó ötvözete a Sony védjegyének számító képminőségnek, az ötletes hangkialakításnak, miközben kiváló társeszközként is funkcionálnak a következő konzolgenerációhoz.

Tovább

Szeptembertől a boltokban a legújabb Sharp AQUOS 3D LED televíziók

2014. szeptember 8. -

Szeptemberben az üzletekbe kerülnek a legújabb Sharp AQUOS 3D LED televíziók. A cég így bővíti 42–50 hüvelykes tévékínálatát. Az LE756, LE759 és LE772 terméksorok most bevezetett modelljei számos magas képminőséget garantáló megoldást kínálnak. A modelleket elegáns dizájn teszi különlegessé.

Kulcsszavak: Sharp, 3D, LED TV, televízió
Tovább

Tévé a konyhába vagy a hálóba? – Itt a Sharp LD145V sorozat

2013. augusztus 28. -

A Sharp új, LD145V szériás modelljei azoknak készültek, akik a nappalijukban található nagyképernyős televíziójuk mellé szeretnének egy másik készüléket is otthonukba. Méretükből adódóan ezek a készülékek ideálisak a hálószobába, a konyhába, vagy akár az irodába. 

Tovább

Toshiba Qosmio PX30t – minden, egyetlen eszközben

2013. június 12. -

A Toshiba bejelentette a Qosmio PX30t-t, amely egyetlen stílusos eszközben ötvözi egy PC, egy tévé, egy játékeszköz és egy központi adattároló tudását. Azon felhasználók számára készült, akik stílusos, vékony és kompakt asztali gépre vágynak. 

Tovább