Szűrés

A(z) Lumia 1320 kulcsszót tartalmazó cikkek

Öt hazai város hangulatát örökítette meg a Nokia Lumia 1320

2014. június 3. -

Hogyan lehet egy utazás élményeit a legkönnyebben mobiltelefon segítségével elmesélni? Erre kereste a választ a Microsoft Devices Group magyarországi fotós nagykövete, Detkó Dávid, aki az Élmények Nagyban program keretében négy vidéki nagyvárost és Budapestet járta végig, hogy megörökítse a települések tavaszi hangulatát.

Tovább

Nokia Lumia 1320 a Telenornál

2014. február 28. -

Jó hír a Windows Phone rajongói számára, hogy megjelent a Telenor kínálatában a hatalmas kijelzővel felvértezett Nokia Lumia 1320. A "phablet" kategóriában versenyző készülék All-in L tarifacsomaggal már 0 Ft-ért megvásárolható két év hűséggel.

Tovább

Két óriásmobil és egy tablet a Lumia családban

2013. október 23. -

A Nokia World eseményen mutatkoztak be a Nokia legújabb okos kütyüi, két izgalmas phablet és egy ütős táblagép képében. Míg a Lumia 1520 az abszolút felsőkategóriát képviseli, addig a Lumia 1320 egy kissé visszafogottabb hardverrel szerelt, pénztárcabarát óriásmobil lett. A Sirius néven híressé vált Lumia 2520 tablet élénk színekben pompázó, unibody polikarbonát házával csalogatja magához a Windows RT rendszerre nyitott felhasználókat.

Tovább

Készül a Nokia Lumia 1320 „Batman”

2013. október 9. -

Az @evleaks értesülései szerint készül a Nokia boszorkánykonyhájában egy Lumia 1320 típusú készülék, melyet a népszerű szuperhős, Batman neve fémjelez.

Tovább