Szűrés

A(z) MacBook Pro kulcsszót tartalmazó cikkek

LG UltraFine 5K/4K képernyők a korlátlan Mac felhasználói élményért

2016. november 8. -

Az LG Electronics (LG) bemutatta két új monitorát, melyeket kifejezetten a legújabb MacBook és MacBook Pro modellekhez terveztek. Az LG új UltraFine 27 inches 5K képernyője ideális munkaeszköz az otthoni vagy irodai munkakörnyezetben, és tökéletes kiegészítő azon MacBook vagy Macbook Pro felhasználók számára, akiknek fontos a jó minőségű, nagy felbontású kép.

Tovább

Megérkezett a továbbfejlesztett 15 hüvelykes MacBook Pro és a kedvezőbb árú 5K iMac

2015. május 19. -

Az Apple bemutatta 15 hüvelykes MacBook Pro masináját, valamint a vállalat azt is bejelentette, hogy csökkenti az 5K kijelzős iMac árát.

Tovább

Apple MacBook Pro: gyorsabb, olcsóbb, jobb

2013. február 14. -

Az Apple bejelentette, hogy csökkenti a 13 hüvelykes retina kijelzős Apple MacBook Pro árát, miközben a készüléket gyorsabb processzorral szerelték fel. A 15 inches modell is egyre jobb specifikációkkal bővül, bár ára továbbra is változatlan.

Tovább

Új Mac mini, iMac és 13,3 hüvelykes Retina MacBook Pro

2012. október 24. -
Az Apple tegnap nem csak a tabletek frontján rukkolt elő újdonságokkal, hanem a számítógépek rajongóit is elkápráztatta legfrissebb termékeivel. A 13,3 hüvelykes, Retina kijelzővel szerelt MacBook Pro mellett bemutatkozott az új Mac mini és az eddigi legszebb iMac is.
Kulcsszavak: MacBook Pro, mini, Mac, Apple
Tovább