Szűrés

A(z) OnePlus kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagy kijelző, fejlett kamera és OxygenOS 10.5 rendszer, mindez megfizethető áron

2020. október 29. -

A OnePlus nemzetközi technológiai márka bejelentette a OnePlus Nord termékcsalád két új tagját, a OnePlus Nord N10 5G-t és a OnePlus Nord N100-at. A OnePlus Nord N széria magával ragadó felhasználói élményt nyújt megfizethető áron, ezeket a jellemzőket hordozza magán a most bejelentett két új okostelefon is. A OnePlus Nord N10 5G és a OnePlus Nord N100 hosszú üzemidőt, fejlett többkamerás rendszert és a csúcskategóriás telefonokra jellemző kezelőfelületet biztosít az OxygenOS-en keresztül.

Tovább

Ultragyors töltés, magával ragadó felhasználói élmény

2020. október 16. -

A OnePlus nemzetközi technológiai vállalat bemutatta új csúcskategóriás készülékét, a OnePlus 8T-t. A 8-as sorozat új tagja 120 Hz-es Fluid AMOLED kijelzővel és a OnePlus eddigi leggyorsabb töltési megoldásával, a Warp Charge 65-tel érkezik.

Tovább

Érkezik a frissítés a OnePlus 2 modellekre

2015. december 23. -

A OnePlus 2 tulajdonosok szép karácsonyi ajándékot kapnak a gyártótól. A modellek fedélzetére frissített rendszer érkezik.

Tovább

A OnePlus X-hez sem kell meghívó, de csak keddenként

2015. december 17. -

A OnePlus engedett a 48-ból: OnePlus 2 modellje után a OnePlus X modell is megvásárolható meghívó nélkül, igaz, csak adott napon, méghozzá keddenként.

Tovább