Szűrés

A(z) Porsche Design kulcsszót tartalmazó cikkek

Dupla ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Mate széria új luxus darabja

2018. március 29. -

A világ első dupla ujjlenyomat-olvasóját építette új luxustelefonjába, a most bemutatott Porsche Design Huawei Mate RS-be a Huawei. A 6 hüvelykes, 3D hatású üvegtestből formázott készüléket – amelynek formáját a Porsche 911 GT3 RS sportautó vonalai ihlették – tulajdonosa már a képernyő felületén, akár érintés nélkül is feloldhatja. 

Tovább

Új, Porsche Design BlackBerry mutatkozhat be hamarosan

2015. április 27. -

Egy új mobil bukkant fel a BlackBerry háza táján. A „Keian” kódnévre hallgató, Porsche Design mobil nem az olcsó modellek közé tartozna. Egyesek szerint a Passport átkozmetikázott változatáról van szó.

Tovább

Bemutatkozott a Porsche Design P’9983

2014. szeptember 18. -

A BlackBerry és a Porsche Design bemutatták együttműködésüknek legújabb gyümölcsét a P’9983 luxusmobil képében. Az újdonság lényegében egy jó drága, átszabott dizájnnal és prémium anyagokkal bevont BlackBerry Q10, ami gyors rendszerének köszönhetően porosodó hardvere ellenére is megállja a helyét napjaink nagyágyúi között.

Tovább

Szeptember 17-én debütál az új Porsche mobil, egy héttel később pedig a Passport

2014. szeptember 12. -

A BlackBerry kiküldte a következő eseményére szóló sajtómeghívókat. A buli szeptember 17-én lesz és az új, QWERTY-s Porsche Design luxusmobil bemutatójának ígérkezik. A nívós készüléket egy héttel később az innovatív BlackBerry Passport követi.

Tovább