Szűrés

A(z) VPN kulcsszót tartalmazó cikkek

Hogyan fokozzuk online adatvédelmünket 2019-ben?

2019. március 13. -

2019-et írunk, és az adatvédelem ma fontosabb, mint valaha. Biztos állíthatjuk,hogy ez most már minden évben így lesz, hiszen a személyes adatok értéke évről évre egyre nagyobb jelentőséghez jut.

Tovább

A Zyxel bemutatta új, kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett VPN tűzfal portfolióját

2017. május 18. -

A tajvani Zyxel bemutatta a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett új USG2200-VPN prémium VPN tűzfal portfolióját. Az eszköz a cégek növekvő igényeivel összhangban a különböző helyeken és eszközökön dolgozó munkavállalókat egyetlen központi felületen kezeli, jelentősen csökkentve ezzel a biztonsági kockázatokat.

Tovább

Veszélybe sodorhatja a céges adatait utazásai közben

2016. július 27. -

Egyre népszerűbbé válik a távolról, akár saját számítógépekről és mobileszközökről végzett munka a nyári szezonban, ami új veszélyforrást jelenthet a nagyvállalatok számára. A biztonságosabbnak tekinthető irodai IT környezet elhagyásával a felhasználók gyakran tudtukon kívül sodorják veszélybe a vállalat féltve őrzött adatait.

Tovább

Akár 3.600 Mbps sebesség az új generációs tűzfalakkal

2014. június 6. -

Az új generációs ZyXEL tűzfalak multi-core processzorral felszerelve érkeznek, így a ZyWALL 1100-as széria akár a 3.600 Mbps sebességet is elérheti. A gyártó idén meghirdetett „Cseréld be egy újra” kereskedelmi programját kihasználva a felhasználók a legújabb tűzfalakat is 25%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Tovább