Szűrés

A(z) akkumulátor kulcsszót tartalmazó cikkek

11 hasznos tipp, ha vízbe esett mobilod

2019. július 24. -

A korai mobiltelefonok már pusztán az izzadtságtól, vagy párától tönkrementek, ha az ember egy forró nyári napon a zsebében hordta őket. A mai mobilok persze jóval strapabíróbbak és már a tervezésük során számításba veszik a vízállóságot, főként csúcsmodellek esetén. Mindezek ellenére történhetnek olyan balesetek, amikor gyorsan és hatékonyan kell cselekednünk.

Tovább

Nagy teljesítményű hordozható akkumulátort mutatott be a mophie

2017. december 7. -

A mophie bemutatta legújabb, nagy kapacitású hordozható akkumulátorát. A készülék egy MacBooknak 14 óra, egy iPhone 7 Plus-nak 66 óra, míg egy Samsung Galaxy Tab S3-nak 27 óra plusz üzemidőt képes biztosítani.

Kulcsszavak: akkumulátor, mophie
Tovább

A világ első grafénnel továbbfejlesztett lítium-ionos akkumulátora a Huaweitól

2016. december 9. -

A Huawei megalkotta a világ első grafén segítségével létrehozott lítium-ionos akkumulátorát, amely kétszer olyan hosszú élettartammal bír, mint a hagyományos lítium-ionos energiaforrások. Az új megoldás emellett 60°C hőmérsékletű környezetben is működik, amely 10°C-al haladja meg az akkumulátorok jelenlegi tűréshatárát. 

Tovább

Bírja a strapát az ütős aksival felszerelt Oukitel mobil

2016. április 19. -

Még táblagépeknél is kikerekedik a szemünk egy 6000 mAh-es aksi hallatán, a telefonoknál pedig felettébb szokatlan. Pedig az Oukitel K6000-res modell ekkora példánnyal büszkélkedhet.

Tovább