Szűrés

A(z) felmérés kulcsszót tartalmazó cikkek

A szerelem legyőzi még az okostelefonokat is

2018. február 13. -

A magyarok szerint az okostelefonnak fontos szerepe van a szerelem lángra lobbantásában, a válaszadók közel háromnegyede üzenetekkel, 48 százalékuk pedig meghitt hanghívásokkal is „udvarol” kiszemeltjének – derült ki a Huawei és az Ipsos 12 európai országban – köztük Magyarországon – elvégzett kutatásából. 

Tovább

A kényelmi funkciók, a képernyőméret és az UHD felbontás dönt tévévásárláskor

2017. december 11. -

A Samsung Dél-Koreában végzett felmérése rámutatott a tévévásárlást leginkább befolyásoló szempontokra, melyek egyúttal formálják is a tévépiaci trendeket. 

Tovább

A Viber csevegőrobotjai a jövő kommunikációs trendjeit vetítik előre

2017. november 29. -

Az emberek egyre inkább a privát csatornáikon keresztül fogadnak és osztanak meg tartalmakat. A csevegőrobot, a social media platformok új generációja sokkal személyesebb, azonnali kommunikációs kapcsolatot biztosít a felhasználóval, amely már túlmutat a klasszikus tömegkommunikáción. 

Tovább

Nyaralás okostelefonnal, női és férfi szemmel

2017. július 27. -

Hatékonyabban használják ki az okostelefonjaikat a nők, mint a férfiak, előrébb járnak a mobilfizetés, a navigáció és egy sor más, a nyaralás alatt fontos alkalmazás használatában - derült ki abból a kutatásból, amelyet a Huawei Technologies készíttetett többek között Magyarországon is. 

Tovább