Szűrés

A(z) hangkártya kulcsszót tartalmazó cikkek

Asus Xonar U3 Plus: zsebrevágható USB-s hangkártya beépített fejhallgató-erősítővel

2015. január 28. -

Az Asus bejelentette a Xonar U3 Plust, ami egy maroknyi USB-s hangkártya, amely 150 ohmos fejhallgató-erősítővel, stúdióminőségű vokáleffektekkel és a hangjavítási szolgáltatások széles választékával rendelkezik. A kütyü azoknak a PC- és noteszgép-felhasználóknak készült, akik kényelmes megoldást keresnek Hi-Fi audiolejátszási és otthoni felvételkészítési igényeik támogatásához.

Tovább

Új hangkártya és fejhallgató-erősítő az Asustól

2014. augusztus 11. -

Az Asus bejelentette a Xonar U5, egy kis méretű, USB-s tápellátású hangkártya és fejhallgató-erősítő megjelenését, amely valódi 5.1  csatornás, térhatású hangot, 192 kHz/24 bites, nagyfelbontású audiorendszert, Perfect Voice technológiát, valamint dedikált mikrofon- és kimeneti hangerővezérlést kínál a felhasználóknak. 

Tovább

ASUS USB-s Xonar U7 hangkártya és fejhallgató-erősítő

2013. április 22. -

Az ASUS ma bemutatta Xonar U7 jelű, kompakt, USB-s külső hangkártyáját és fejhallgató-erősítőjét, amely erős és tiszta, 114 dB jel-zaj arányú (SNR) hangot biztosít az USB-s csatlakoztathatóság kényelmével együtt. A Dolby Home Theater v4 változatát is támogató készülékben egy fejhallgató-erősítő is található, valamint külön mikrofon- és hangerőszabályzó potméterekkel rendelkezik.

Tovább

ASUS ROG Xonar Phoebus hangkártya-készlet játékosoknak

2012. április 13. -

Az új ROG Xonar Phoebus hangkártya-készlet a ROG Command technológiával javítja a játék-audio élményt az 50 %-os zajcsökkentés, a nagy teljesítményű, 600 ohmos fejhallgató-erősítő és egy kényelmesen használható vezérlőegység használatával.

Tovább