Szűrés

A(z) interaktív tábla kulcsszót tartalmazó cikkek

A megbeszélések és a csoportmunka új generációja: megjelent az új Cisco Spark

2017. január 25. -

A Cisco bejelentette a Cisco Spark új verzióját. A felhő alapú hang- és videohívást, illetve üzleti üzenetküldési funkciót nyújtó Cisco Spark megújítása mellett, a Cisco bemutatta Cisco Spark Meetings, illetve Cisco Spark Board elnevezésű együttműködési megoldásait is.

Tovább

A Samsung hét éve az élen a digitális kijelzők értékesítése terén

2016. április 21. -

A Samsung Electronics immár hét egymást követő éve őrzi nemzetközi vezető helyét a digitális kijelző egységek értékesítése területén. Az IHS, a kijelzőtechnológiával kapcsolatos iparági hírek, elemzések és a szakvélemények vezető adatforrása által a közelmúltban kiadott értékesítési mutatók is alátámasztják a Samsung vezető pozícióját az ágazatban, 2009 óta.

Tovább

Üzleti kommunikációra fejlesztett interaktív táblát mutatott be a Ricoh

2013. július 4. -

A Ricoh D5500 55 colos interaktív tábla lehetővé teszi egy megbeszélés résztvevőinek, hogy megosztott képernyőn fejezzék ki gondolataikat. Az opcionális remote licenc segítségével a különböző helyszíneken tartózkodók azonnal és egyszerűen cserélhetnek információt – mintha csak ugyanabban a szobában lennének. Ez javítja az üzleti kommunikációt, növeli a produktivitást, növeli a munkafolyamat hatékonyságot és elősegíti a párbeszédet.

Kulcsszavak: Ricoh, interaktív tábla
Tovább