Szűrés

A(z) kedvezmény kulcsszót tartalmazó cikkek

Készülékkedvezménnyel készült a Vodafone a Siketek Világnapjára

2015. szeptember 25. -

A több mint 14 ezer tagot számláló Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a Vodafone Magyarország a Siketek Világnapján jelentette be, hogy meghosszabbítja flottaszerződését, amely lehetővé teszi a hazánk harmadik legnagyobb nyelvi kisebbségének számító siketek és nagyothallók számára, hogy a lehető legnagyobb mértékben részesülhessenek a mobilkommunikáció előnyeiből.

Tovább

Jól járnak a Telenor kártyás ügyfelei

2014. augusztus 15. -

Augusztus 14-től megújultak a Telenor feltöltőkártyás ajánlatai, minden meglévő és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül.

Tovább

Albérlet + diákigazolvány = kedvezményes internet

2014. augusztus 1. -

Idén közel 74 ezer diák kezdi meg főiskolai vagy egyetemi tanulmányait, akiknek a nyár bizonyára további izgalmakat is tartogatott. Az első örömök és a nyári pihenés után újabb feladatok várnak rájuk: készülődniük kell az évkezdésre, és sokaknak albérletet is kell keresniük. Az Invitel most kifejezetten az ő igényeikhez illeszkedő, kedvező ajánlattal jelentkezik országszerte hat településen.

Tovább

A Telekom minden mobil ügyfele számára jóváírást biztosít a kialakult hóhelyzet miatt

2013. március 15. -

A Telekom a kialakult helyzetre való tekintettel minden mobilos ügyfele számára jóváírást, ingyenes perceket biztosít a március 15-i, pénteki napon folytatott beszélgetésekből.

Tovább