Szűrés

A(z) szerencsejáték kulcsszót tartalmazó cikkek

A népszerű fogadási portál, a Mightytips magyarul is elérhető

2020. július 21. -

Jó hírünk van a sportfogadás szerelmeseinek. A közkedvelt online fogadóirodákat összefogó oldal, a Mightytips.com immáron magyar nyelven is elérhetővé vált, így még könnyebben megtehetők a tétek, mint valaha.

Tovább

Az élő sport eredmények koronázatlan király alkalmazása

2020. június 12. -

A sportrajongók körében valószínűleg nem szorul bemutatásra az Eredmenyek.com élő eredménykövető alkalmazás, amely segítségével kis túlzással a világ bármely szegletéből tudomást szerezhetünk a legkisebb csapat akár félidei részeredményéről is.

Tovább

Hogyan működnek az online játékok a mobil kaszinókban?

2020. június 8. -

Tulajdonképpen, a kaszinózásban az internet megjelenése óta a legjelentősebb változást, szinte forradalmat, a mobil internet megjelenése, illetve elterjedése jelentette. Az iPhone-ok és androidok megjelenése előtt az online kaszinózás csak asztali vagy hordozható számítógép (laptop, notebook) volt lehetséges. Ezek pedig leginkább az ember munkahelyén, vagy otthon voltak megtalálhatóak, és ugye nem kell mondani, hogy a munkahely nem a legideálisabb hely az online játékokhoz, és otthon sem mindenki "szingli", hogy nyugisan, a "lebukás" rizikója nélkül :) játszadozzon az interneten. Elvben persze a laptopot el lehet vinni otthonról, de régebben a mobil internet sávszélessége, sebessége aligha tette lehetővé, hogy az embernek akárcsak eszébe jusson, hogy így játszhasson.

Tovább

Innovációk, amelyek újraértelmezik a kaszinózást

2020. április 6. -

Az informatikai újítások minden iparban jelen vannak, és a mindennapi tevékenységeket teljesen átjárja a technológia és az informatika, így szinte meglepő, hogy a szerencsejáték ipar nem élt korábban ezekkel a lehetőségekkel.

Tovább