Szűrés

A(z) szerviz kulcsszót tartalmazó cikkek

Meghibásodott Xiaomi készüléked? Segítünk

2019. november 21. -

Aki elérhető áron szeretett volna megbízható és minőségi okostelefont vásárolni magának az elmúlt években, és nem akart használt készülékre költeni, az szinte biztosan belebotlott már a magyar piacon is a Xiaomi nevébe. Nem véletlenül, hiszen ez a kínai gyártó tökéletes alternatívát nyújt azoknak, akik megfizethető áron szeretnének vásárolni maguknak telefont, mely minden tekintetben magabiztosan hozza a lényegesen drágább termékek színvonalát.

Tovább

Megindul a kínai okostelefonok magyarországi szervize

2015. szeptember 8. -

Kínai telefonok szervizelése indul hazánkban. A kinaitelefonjavitas.hu oldal nem csak egyszerű tájékoztatást nyújt a szerviz által nyújtott lehetőségekről, de gyors díjkalkulációra is van lehetőség.

Tovább

Samsung Smart & Premium Megoldás Központ nyílt Budapest szívében

2014. május 3. -

A Samsung megnyitotta Budapest belvárosában, a Váci út 33. szám alatt Smart & Premium Megoldás Központját, mely a fogyasztói igények maximálás kiszolgálása érdekében született. A szervizt, bemutatótermet és ügyfélszolgálatot is magába foglaló üzletben mindenki választ kaphat Samsung termékekkel kapcsolatos kérdéseire, vagy szervizeltetheti készülékeit, és természetesen vásárlásra is van lehetőség.

Tovább

Galaxy S5 – nem lesz a szervizesek kedvence [Videó]

2014. április 11. -

Természetesen a Samsung idei nagyágyúja, a Galaxy S5 sem kerülhette el az iFixit próbáját, melynek keretében szétszerelték a készüléket, hogy kiderüljön, mennyire nehéz szervizelni. Az eredmények szerint az S5 biztosan nem lesz a szerelők kedvence, de azért nem olyan vészes a helyzet.

Tovább