Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Három új táblagép a Lenovo tarsolyában

2015. március 3. -

Az egyéni használati módokhoz rugalmasan illeszkedő eszközök vezető fejlesztőjeként a Lenovo három új fogyasztói tabletet készített: két A sorozatú androidos tabletet, a Lenovo TAB 2 A8-at és A10-70-et, valamint egy windowsos tabletet, az IDEAPAD MIIX 300-at. 

Tovább

A világ legvékonyabb és legkönnyebb 10 hüvelykes táblagépe – Xperia Z4 Tablet

2015. március 2. -

A Sony a barcelonai Mobile World Congressen (MWC) bemutatta legújabb táblagépét, az Xperia Z4 Tabletet, amely 10,1 hüvelykes 2K felbontású kijelzővel és LTE kapcsolattal rendelkezik.

Tovább

Kedvező árú, kínai windowsos gépek érkeznek a hazai boltokba

2015. február 27. -

Hamarosan új márkájú, Kínában gyártott windowsos tabletek és okostelefonok jelenhetnek meg a hazai elektronikai boltokban. A Microsoft üzleti találkozón mutatta be a magyarországi forgalmazóknak a hazai piacon ma még részben ismeretlennek számító, ízléses dizájnnal és kiváló funkcionalitással rendelkező kínai márkákat.

Tovább

A Sony véletlenül leleplezte az Xperia Z4 Tabletet

2015. február 25. -

Az Xperia Lounge mobilalkalmazásban bukkant fel egy kis időre a Sony még be nem mutatott táblagépe, az Xperia Z4 Tablet. A programban megjelent infók szerint a jövevény 2K kijelzővel büszkélkedhet március elején, a barcelonai Mobile World Congress során hullik le róla a lepel.

Tovább