Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Képeken a Huawei Emotion UI 3.0

2014. augusztus 20. -

A Huawei 2014. szeptember 4-én az  IFA nemzetközi szakkiállításon, Berlinben mutatja be az új Emotion UI 3.0 (EMUI 3.0) mobil felhasználói felületét, amelybe már most bepillantást nyerhetünk a gyártó hazai képviselete jóvoltából.

Tovább

Alsó- és középkategóriás LG kütyükön is megjelenik a G3 díjnyertes kezelőfelülete

2014. augusztus 19. -

A kisebbik dél-koreai gyártó bejelentette, hogy a G3 csúcsmodell Red Dot díjas, számos kényelmi funkciót és beállítási lehetőséget kínáló kezelőfelületével hamarosan az olcsóbb LG tabletek és okostelefonok fedélzetén is találkozhatunk.

 

Tovább

Hatszoros EISA győzelmet zsebelt be a Sony

2014. augusztus 16. -

A Sony hat terméke is EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) díjazásban részesült. A sorban két fényképezőgép, egy videókamera, és 4K UHD TV, egy táblagép, valamint egy digitális audiorendszer bizonyult kategóriájában a legjobbnak.

Tovább

Az ABB-free@home-mal egyszerűbb otthonunk automatizálása

2014. augusztus 15. -

Az ABB-free@home technológiával egyre több ember számára válik elérhetővé az intelligens otthonfelügyelet. A világítás és hőmérséklet ellenőrzésének, a redőny vezérlésének és a biztonság intelligens eszközökkel vagy számítógéppel való felügyeletének könnyen telepíthető, egyszerű kezelőfelülete sok háztartás számára teszi valósággá az otthon-automatizálást, és üzleti lehetőséget nyújt sok új telepítő részére. 

Tovább