Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Új SD és microSD kártyák a Samsungtól

2014. április 15. -

A Samsung piacra dobta legújabb SD és microSD kártyáit. A különböző felhasználói igényeknek megfelelően a termékek PRO, EVO és Standard kategóriákban érhetőek el.

Tovább

Többféle eszközre optimalizálták az új IE 11-et

2014. április 4. -

A Microsoft átalakítja az Internet Explorert, hogy többféle eszközről könnyen elérhető legyen – legyen az laptop, táblagép vagy okostelefon. Az új verzióról  amely Windows 7, 8.1 és Windows Phone 8.1 eszközökre is elérhető lesz – a Build 2014 konferencián beszéltek.

Tovább

Itt az olcsó windowsos kütyük kora

2014. április 3. -

A Microsoft többek közt azt is bejelentette tegnap a BUILD 2014 konferencián, hogy a vadonatúj Windows 8.1-et díjmentesen a hardvergyártók rendelkezésére bocsátja, hogy köré épülő okostelefonokat vagy táblagépeket építsenek köré. E döntés nyomán gyorsan eláraszthatják a piacot az olcsó Windows alapú készülékek.

Tovább

Új "A" szériás Lenovo tabletek 7, 8 és 10,1 hüvelykes kijelzővel

2014. április 2. -

Az újabban a Motorola mobil részlegének új tulajdonosaként emlegetett kínai gyártó bemutatta új "A" sorozatú androidos táblagépeit, melyek alacsony árukkal és relatíve jó felszereltségükkel próbálnak hódítani. A széria sikere szinte garantált, hiszen szinte minden méretkategóriában képviseli magát egy-egy modellel.

Tovább