Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Surface Pro kihívón dolgozik az LG?

2014. november 27. -

Pletykák szerint egy leválasztható billentyűzettel megáldott, Windows rendszerű táblagép készül a kisebbik dél-koreai gyártó műhelyében. Bár a jövevény konkrét tudása még nem ismert, máris a Microsoft Surface Pro komoly ellenfelének tűnik.

Tovább

Már tévén is nézhető a megújult Telenor MyTV

2014. november 26. -

A Telenor az elmúlt egy év tapasztalatai alapján megújította MyTV szolgáltatását, mely már 25 csatornával és több sorozattal várja a felhasználókat, akik többféle műsorcsomag, illetve időalapú adatjegyek közül is választhatnak igényeiknek megfelelően. A legnagyobb fejlődést a kiszélesített platformtámogatás jelenti, hiszen a MyTV most már nem csak számítógépen, tableten és okostelefonon, hanem egy Chromecast segítségével televízión is nézhető.

Tovább

LTE-képes, mégis piszkosul olcsó lesz a Xiaomi új táblagépe

2014. november 25. -

Friss infók szerint a Xiaomi műhelyében készülő 9,2 hüvelykes táblagép támogatni fogja az LTE hálózatokat és hanghívásra is használható lesz, az ára pedig csupán 20-24 ezer forint körül alakul majd.

Tovább

Új Logitech AnyAngle tokok iPad Air 2 és iPad mini tabletekhez

2014. november 24. -

Rugalmas iPad tokokkal rukkolt elő a Logitech, melyek nemcsak védik a készülékéket a sérülésektől, hanem a használatukat is kényelmesebbé teszik. Az AnyAngle sorozatú kiegészítők titka a rugalmasságukban rejlik, aminek jóvoltából beállíthatjuk, hogy milyen szögben legyen kitámasztva a táblagépünk.

Tovább