Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Vido W8C Windows tablet – olcsó és jó?

2014. december 19. -

A kínai Vido Windows rendszerű táblagépe csupán 97 dollárba kerül, de minden benne van, ami kell, sőt egy éves Microsoft Office 365 előfizetés is jár hozzá.

Tovább

Vajon mik vezetik a karácsonyi kívánságlistákat?

2014. december 12. -

A poént gyorsan lelőjük a türelmetlenek kedvéért: a Samsung friss, Facebookon végzett felmérése szerint a mobilkészülékek a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok. A kapott válaszokból az is kiderült, hogy a karácsonyi készülődés során tízből csupán egy ember készül tudatosan, és vásárolja meg ajándékait már jóval az ünnepek előtt. Az ajándékozás a költségek és a stressz miatt csak a dobogó utolsó fokára kerül, így nem csoda, hogy az emberek kétharmada az utolsó pillanatban, a karácsonyi forgatagban szerzi be az ajándékokat.

Tovább

Nagyobb iPad Air Plus modellen dolgozik az Apple?

2014. december 2. -

Szárnyra kaptak a hírek, miszerint a cupertinói vállalat már a legújabb iPad utódján munkálkodik, illetve folytatja elkezdett terveit. Elképzelhető, hogy a hagyománytól eltérően tavasszal új és nagyobb Apple masina lép a színre?

Tovább

AiO PC-vel rukkolt elő az Eurocom

2014. december 1. -

Az Eurocom a karácsonyi ünnepek előtt 21,5 hüvelykes többérintős képernyővel kibocsátotta az Uno 4 AiO asztali PC-t. Az új masina a beépített telepnek köszönhetően táblagépként is használható.

Tovább