Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

A mobilok és tévék kelendőek voltak a Fekete Pénteken

2015. december 1. -

Az Extreme Digital közzétette legfrissebb adatait az idei Black Fridayről, vagyis a Fekete Péntekről. Erre a napra különleges akciókkal készültek a vásárlóknak: sokan a mobilokra és az okostévékre vadásztak.

Tovább

Fujitsu STYLISTIC R726: itt a „2 in 1” kategória új csúcsmodellje

2015. november 26. -

Új, kategóriavezető „kettő az egyben” táblagépe, a FUJITSU STYLISTIC R726 bevezetésével a Fujitsu véget vet annak a vitának, hogy a hagyományos noteszgépek vagy a táblagépek nyújtanak nagyobb produktivitást a nagyvállalati felhasználónak. Új eszköze ugyanis mindkét kategóriában megállja a helyét. A kiterjedt FUJITSU STYLISTIC táblagép-portfólió új csúcsmodellje, a STYLISTIC R726 segítségével a felhasználók egyéni stílusuk és igényük szerint dolgozhatnak – billentyűzettel vagy anélkül, egyetlen nagy teljesítményű mégis kompakt érintésvezérelhető eszközzel.

Tovább

A Xiaomi új táblagépe is színre lépett – Mi Pad 2

2015. november 24. -

A kínai Xiaomi bejelentette Mi Pad 2 névre keresztelt modelljét, amely Android és Windows 10 operációs rendszerrel a fedélzetén is kapható lesz.

Tovább

Kapható a Samsung Galaxy Tab S2 kis- és nagyképernyős változata a Telenornál

2015. november 20. -

A Telenornál már elérhető a Samsung Galaxy Tablet S2 modellje. A készülék nagy- és kisképernyős változatban is kapható lesz a szolgáltatónál.

Tovább