Szűrés

A(z) turizmus kulcsszót tartalmazó cikkek

Elkészült Budapest első, akadálymentes mobil turistatérképe

2015. szeptember 11. -

Bemutatták a Magyar Turizmus Zrt. a Seed Star Battle startup verseny nyertese által fejlesztett innovatív, az akadálymentes városi közlekedést segítő mobilapplikációt. A kerekesszékesek életét megkönnyítő, web- és mobilalkalmazás az akadálymentes turizmus élénkítéséhez is hozzájárulhat. 

Tovább

UAG4100 Unified Dual-radio Access átjárót mutatott be a ZyXEL

2013. december 4. -

A ZyXEL bemutatta UAG4100 Unified Dual-radio Access átjáróját, melyet elsősorban a turizmus és vendéglátás területén tevékenykedő vállalatok számára fejlesztett ki. A korábbi, N4100-as modellt több mint 8 ezer hotelbe telepítették eddig. Ezt az eszközt továbbgondolva alkották meg az UAG4100-et, mely a még biztonságosabb kiszolgálást célozza, és jobb skálázhatóságot is biztosít.

Tovább

Androiddal a Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napokra!

2012. október 6. -

Elkészült a Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok történetének első android telefonokra fejlesztett alkalmazása, mely segítségével bárhol, és bármikor megnézheted a helyszínek programjait, a programok leírásait, a szüreti napok nagyítható térképét, és ha éppen van internetkapcsolatod, akkor a legfrissebb hírekről is automatikusan értesülsz.

Tovább

Már 85 országban elérhető a magyar fejlesztésű PocketGuide okostelefon alkalmazás

2012. szeptember 4. -

A magyar GPS Cityguide Kft. által okostelefonokra fejlesztett és 1,5 éve piacra dobott PocketGuide  városnéző alkalmazás már a világ turisztikailag leginkább frekventált 85 desztinációjában használható.

Tovább