Szűrés

A(z) webshop kulcsszót tartalmazó cikkek

Még jó, hogy lehet számítani a karóra webshopokra

2020. június 16. -

Mindennapi vásárlásainkat jelentősen megnehezítette a hazánkban és a világban egyaránt kialakult helyzet. A helyzet hétről-hétre változik, de garancia nincsen arra, hogy a korábban elérhető széles választékkal találhatjuk szembe magunkat egy-egy speciális termékkategória kapcsán. Tipikusan ilyennek számít a karóra, amelyet az ember nem egy-két évre választ. Ennek megfelelően a körültekintés kiemelt jelentőséggel bír a vásárlás során. 

 

Tovább

Felmérés készült a hazai webáruházak működtetéséről

2020. március 30. -

A webáruházakat működtető cégek kétharmada fejlesztene, de jó részük tanácstalan, hogy merre induljon el – derül ki a Virgo csoport iparági kutatásából. Az eredmények szerint az üzemeltetők számára legfontosabb szempont a webshop működésének gyorsasága, valamint jelentős igény van a magyar nyelvű terméktámogatásra.

Tovább

Minőségi autóalkatrészek a telefonodon

2019. március 11. -

Akár már mobilunkon keresztül is böngészhetünk, ha valamilyen autóalkatrészre van szükségünk. És mostantól mindent egy helyen, kategorizálva is megtalálhatunk a piacvezető Autodoc autóalkatrész alkalmazás révén.

Tovább

Applikációval rendelték és Kínából hozatták a karácsonyi ajándékokat tavaly a magyar fiatalok

2019. január 21. -

Internetes webáruházak, bevásárlóközpontok és hipermarketek a nyertesei a karácsonyi vásárlási láznak Magyarországon. Bár a plázák látogatottsága egyre emelkedik, egyre többen használnak valamilyen applikációt is az ajándékok beszerzésére – derül ki a Selectivv legfrissebb elemzéséből. A magyar piacra 2018-ban belépett kutatócég vásárlási szokásainkat, mozgásunkat mobiltelefon-használatunk elemzése segítségével képes a kereskedelem számára hasznos adatokká formálni.

Tovább