Magyarországon is elérhetők a Huawei kibervédelmi szolgáltatásai

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 6

A Huawei Technologies közvetlenül Magyarországról is elérhetővé tette több, a kiberbiztonságot növelő támogatását, illetve védelmi szolgáltatását

Karácsonyi ajándéktippek a Delltől

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. december 5

A karácsonyi ajándékvásárlás minden évben komoly fejtörést okoz. Nem könnyű megtalálni azt a meglepetést, amely nem csupán egy pillanatra nyújt örömet, de az év többi napján is hasznos lehet.

Megosztás alapú jótékonykodás a Telekomtól

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 5

A korábbi évekhez hasonlóan, az idén decemberben is megrendezte jótékonysági sütiakcióját a Fenntarthatósági Média Klub tagjaival közösen a Telekom.

Egy hónap ingyenes időszakkal indul a mindiGO Sport

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 4

Az Antenna Hungária mindiGO Sport néven elindította a szélessávú platformokon keresztül elérhető, lineáris és lekérhető médiaszolgáltatásokat kínáló, sport tematikájú tartalomszolgáltatását. 

Dolby TrueHD hangtechnológia, elsőként a 2017-es LG OLED tévéken

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 4

Az LG Electronics (LG) idei, piacvezető OLED televízióiba a piacon elsőként került Dolby Atmos rendszer, és a készülékek most újabb audioélménnyel lepik meg a vásárlókat. A kiemelkedő képminőséget nyújtó LG OLED tévéket ugyanis Dolby TrueHD veszteségmentes hangtechnológiával vértezik fel, amivel az LG új távlatokat nyit a televíziós hangzásban, és igazi moziélményt varázsol a nappaliba.

Mobilmarketing játékkal nyomná le a YouTube-ot egy magyar startup

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 3

Avorado néven fejlesztett videós mobilmarketing alkalmazást egy magyar startup. A mobilhirdetések 2016-ban közel 109 milliárd dollár árbevételt generáltak világszinten, mely 2017 végére várhatóan további 25%-al növekszik majd. 

Intelligens funkciókkal védi az egészségünket a Huawei új okosmérlege

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 3

A felhasználó egészségi állapotát és a szervezet különböző funkcióit is elemző intelligens mérleget mutatott be a Huawei. 

Elindult a Vannet „Nincsnet” kampánya

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 3

Közösségi alapú országos felmérés indul Magyarország internetes fehér foltjainak meghatározására a felhasználók visszajelzései alapján. A cél azoknak a területeknek a megtalálása, ahol nem érhető el megfelelő színvonalon sem a vezetékes, sem a mobilnet-szolgáltatás.