Több mobiltartozást halmoznak fel a nők, de a férfiak fizetik a nagyobb összeget

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 7

Az EOS Csoport több százezer, 2017-ben kezelt ingatlanfedezet nélküli tartozást vizsgált meg kutatásában, amelyből többek között kiderült, hogy bár a hölgyek 8%-kal több esetben halmoznak fel mobiltartozást, azok átlagos értéke – 18.963 forint – elmarad a férfiakhoz köthető tartozások 22.366 forintos átlagtól. 

Ingyenes térképfrissítéssel, vonzó áron hódít a Mio Pilot 15 FEU LM

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 6

Mostantól Magyarországon is elérhető a pénztárcabarát Mio Pilot 15 FEU LM navigáció 45 európai ország térképével. Nagyszerű társ az autós nyaraláshoz: a navigáció segítségével eldönthetjük, hogy egyszerű, gyors, takarékos, vagy rövid útvonalat válasszunk attól függően, hogy melyik szempont a legfontosabb. A Mio Pilot 15 FEU LM nagyméretű, 5 colos kijelzővel és sávasszisztenssel gondoskodik a biztonságos vezetésről, mindössze 24.990 Ft-ért.

Hasznos alkalmazások autós nyaraláshoz

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 6

Nyáron a legtöbben alig várjuk, hogy elérkezzen a vakáció ideje, és elutazzunk az újonnan kiszemelt célországba a családdal, vagy átugorjunk Horvátországba a barátokkal. Ha az idei szabadságod alatt repülő helyett inkább autóval tervezed meghódítani az ismeretlen tájakat, érdemes előre felkészülnöd az utazásra, hogy ne érjenek váratlan helyzetek. Szerezz be még otthon néhány praktikus, ingyenes appot, amelyekkel hatékonyan és élvezetesen töltheted el az autózásra fordított időt!

Kiemelkedő szórakoztató funkciók pénztárcabarát áron

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2018. augusztus 3

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Galaxy Tab A 10.5-öt, a tabletet, amelyben az egész család örömét lelheti otthon és útközben egyaránt. 

Merülj el a zenében a Panasonic HD605N zajcsillapító fejhallgatóval!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 2

A Panasonic bemutatta legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját. Az új HD605N fejhallgató az adaptív zajcsillapítással tisztán szólaltatja meg a hangokat, és kimagasló minőségű audio felbontást képez Bluetooth-os és vezetékes csatlakozással is. 

Végre megérkezett: felhőalapú hálózatirányítás ingyen

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 2

A Zyxel bejelentette a licenszdíj fizetése nélkül is elérhető Nebula platformját, amivel gyorsan, biztonságosan és hatékonyan kezelhető a kis- és középvállalkozások hálózati menedzsmentje.

Honor 7s - a legjobb fullview okostelefon már kevesebb mint 42 000 forintért elérhető Magyarországon is

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 2

A Honor, a vezető okostelefon e-brand bejelentette, hogy a szórakozásra és kényelemre vágyó felhasználóknak készült, leginkább megfizethető készülékei, a Honor 7S, a Honor 7C és a Honor 7A augusztus 1-től Magyarországon is elérhetőek. 

Új eszközök segítenek a Facebookon és Instagramon töltött idő nyomon követésében

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 2

Új eszközök érkeznek a Facebookra és az Instagramra, hogy a felhasználók hasznosan tölthessék el az idejüket a platformokon: az új activity dashboard felületen közösségi aktivitásukat tekinthetik át, de bekapcsolhatnak napi figyelmeztetőt is a oldalon töltött idő szabályozására, illetve egy új funkció áll rendelkezésükre az ismerősöktől érkező értesítések korlátozására is.