Telekom VOLT Fesztivál: jön a Paramore!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 19

Az európai turné bejelentésével egy időben örömmel adhatunk hírt róla, hogy a 25. Telekom VOLT Fesztiválon headlinerként lép színpadra a Paramore!

Két Panasonic kamera és egy objektív is elnyerte 2017-ben a rangos TIPA díjat

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 19

Szerdán a Panasonic bejelentette, hogy 2017-ben a rangos TIPA-díjak (Technical Image Press Association) közül hármat is elnyert, és ezzel világszerte széles körben elismert, sokak által áhított díjazásban részesült a fotózás és képalkotás területén. 

A Zyxel termékeit kiválósági díjjal ismerték el hazájában

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 19

Zsinórban tizenkettedik alkalommal nyerte el a Zyxel a tajvani Nemzetgazdasági Minisztérium „Tajvan Kiválósága” díját, a nemzetközi piacokon nyújtott teljesítményüknek köszönhetően. A márka portfoliójából idén tíz termékét is díjaztak, összesen pedig immár 75 eszközük érdemelte ki a rangos elismerést.

170 ingyenes mesével ünnepel a BOOKR Kids

Cikk csatolmány Táblagép magazin - 2017. április 19

Mind a 170 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén. A fiatal cég kétéves születésnapját és a héten megjelent új alkalmazását ünnepli ezzel a meglepetéssel.

A Logitech G bemutatja G413 mechanikus gamer billentyűzetét

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 19

A Logitech G ma mutatta be a Logitech G413 mechanikus gamer billentyűzetet, a család legújabb tagját.

ÚJ Panasonic kompakt fényképezőgép: DC-TZ90

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 19

A Panasonic bemutatta népszerű „Utazó Zoom” TZ (travel zoom) sorozatának legújabb modelljét, a LUMIX DC-TZ90-et.

Ismerősök a térképen: a BringaMánia app megmutatja, merre tekernek a barátok

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. április 14

A McDonald’s a tavaszi biciklis szezonra új, izgalmas funkciókkal fejlesztette navigációs alkalmazását, a BringaMánia appot. Mostantól a térképen azt is láthatjuk, merre tekernek ismerőseink, és egy gyors chateléssel akár spontán közös biciklizést is leszervezhetünk velük. Az applikáció május végére a Balaton körüli biciklis útvonalakkal egészül ki, az elkövetkező hónapokban pedig további nagyvárosok is felkerülnek rá.

Telekom Hajó – vízre bocsátják Magyarország első mozgó videojátékos rendezvényét

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. április 13

Ahogy a egy korábbi kampányában is elhangzott már: A Telekom összeköti Európát!  Ezúttal kis csavarral. Hajócsavarral, hogy egész pontosak legyünk, ugyanis legújabb rendezvényüket az Európa rendezvényhajó fedélzetén tartják meg, az Otherworld Youtuber csapatával közös szervezésben. Ez lesz az első videojátékos esemény hazánkban, amely az online kapcsolathoz kizárólag a Telekom 4G hálózatát használja, miközben a hajó megteszi 3 órás körútját a Duna fővárosi szakaszán.