Több százezer feltöltőkártyánál esedékes az adategyeztetés

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. március 9

Jelenleg is zajlik a feltöltőkártyák törvényben előírt, minden évben kötelező adategyeztetése a szolgáltatóknál, ami összesen akár több százezer kártyát is érinthet minden hónapban. 

Az okosház megszámolja a benne lévő embereket

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. március 9

A Bosch bemutatja, hogy már ma megvalósítható a jövő hálózatba kapcsolt okosháza: az okosotthonok és -épületek terén kifejlesztett innovatív megoldások és szolgáltatások közös célja, hogy életünket naprakész technológiák segítségével könnyebbé, kényelmesebbé és energiatakarékosabbá tegye.

Megérkezett az üzenetküldés következő generációja

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. március 8

A telefon üzenet gombja mostantól még többet nyújt. A Deutsche Telekom március folyamán bevezeti az RCS (Rich Communication Services) szolgáltatását a Magyar Telekom lakossági és üzleti előfizetői számára is, ezáltal újítva meg az üzenetküldési lehetőséget. 

Bemutatták a Samsung legújabb termékeit

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. március 8

A Samsung New Yorkban bemutatott 2018-as otthoni szórakoztató elektronikai termékei között a gyártó új QLED TV-i, valamint UHD, Premium UHD és ultra nagy méretű televíziói is megtalálhatók. 

Vacsora gombnyomásra

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. március 6

Több mint 120 000 adag ételt rendeltek összesen a Simple alkalmazáson keresztül 2017-ben – derül ki az OTP Mobil adataiból. Az alkalmazás  több mint 60 000 tranzakciót regisztrált, elsősorban fővárosi vendéglátó egységekből. A legtöbb rendelés decemberben történt, a legnépszerűbb étel pedig a pizza volt.

A WIWE nagy sikerrel képviselte hazánkat a Mobile World Congress-en

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. március 6

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziójának standja egyedüli magyar kiállítóként szerepelt a világ legnagyobb mobiltechnológiai csúcstalálkozóján Barcelonában. Jelentős nemzetközi érdeklődés kísérte a magyar innovációt.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG V30S ThinQ mobiltelefon

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. március 5

Az LG Electronics (LG) a 2018-as barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon mutatta be első ThinQ márkanévvel ellátott mobilkészülékét. Az LG V30 platformjára építve az LG V30SThinQ a leggyakrabban használt mobilfunkciókat a mai felhasználói igényekhez igazodó mesterségesintelligencia-megoldásokkal egészíti ki. 

Kódolatlan hetek az AXN és a VIASAT6 csatornán

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. március 4

Az AXN és a VIASAT6 műsora március 5-18. között ingyenesen érhető el, több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban.