Fejlett biztonsági funkciók még több iroda számára

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 14

Az OKI új színes, multifunkciós készüléket (MFP) vezetett be a piacra. Az A4-es méretű MC563dn a 2016 októberében bejelentett portfólió újabb modellje, amely számos hasznos funkciót és minőségi nyomtatást kínál a hatékony üzleti munkához.

EasyRider a Vodafone-tól

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 14

Mostantól egyszerűen és gyorsan vásárolhatnak autópálya matricát vagy kezelhetik parkolásaikat a Vodafone ügyfelei a Vodafone EasyRider alkalmazás segítségével. 

Az Epson új üzleti projektorokat mutatott be

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 14

Az Epson új üzleti projektorokat mutatott be, amelyekkel a felhasználók izgalmas prezentációkat tarthatnak akár az irodában, akár azon kívül. 

Megérkezett a hihetetlen teljesítményű Kingston U3 microSD-kártya

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. március 13

A Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának flash memóriákra sepcializálódott leányvállalata, a Kingston Digital, Inc. bejelentette a microSD UHS-I Gold (U3) 3. sebességosztályú kártyájának új verzióját. Méreteinek és teljesítményének köszönhetően ez a microSD-kártya ideális választás a 4K felbontású videók rögzítésére alkalmas eszközökhöz, például a GoPro kamerákhoz, illetve drónokhoz.

NMHH: egymillió hordozott mobiltelefonszám

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 11

Nem restek számhordozást kérni a telefon-előfizetők, ha szolgáltatót váltanak, de meg kívánják tartani megszokott telefonszámukat. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyilvántartása szerint 2017 februárjában átlépte az egymilliót a hordozott mobilszámok darabszáma Magyarországon. A hatóság online számhordozottsági tudakozójából mobil- és vezetékes számokat is lekérdezhet bárki.

Hajlékony telefon a Lenovo műhelyéből – CPlus

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 10

A Lenovo Tech World sok izgalmas készüléket tartogatott a felhasználóknak, de talán a legérdekesebb modell mind közül a CPlus volt. A telefon abban különbözik társaitól, hogy egyszerűen meghajlítható, nem is akárhogyan.

Biztonságos a telefonunk?

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 9

Az okostelefonok szoftverfrissítéseit a legtöbben nyűgnek tartják. De ha nem telepítjük ezeket a csomagokat, az kiberbiztonsági kockázatot jelent. Viszont mi van akkor, ha az USA elnökének telefonja sem naprakész?

Megkezdődött a Lenovo Moto Z modellek hazai értékesítése

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. március 9

A mai naptól Magyarországon is megvásárolhatóak az új Lenovo Moto Z és Moto Z Play okostelefonok, kiegészítőikkel, a Moto Modokkal együtt. A mobilok elsőként a Telekomnál lesznek kaphatók.