A Mesterséges Intelligencia a mobiltechnológia jövője

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. június 12

Világszerte a fotók 85 százaléka okostelefonnal készül. Vitathatatlan, hogy a mobilfotózás lett a pillanatok megörökítésére használt legfőbb módszer. 

Hamarosan szélsebesen netezhetünk műholdról is

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. június 12

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a műholdas internet. A francia hátterű Eutelsat új űreszközével akár 100 Mbps sávszélesség is elérhető lesz Magyarországon is, ami már vetekszik a hagyományos technológiákkal.

Virtuális kulccsal nyitható okos zár, nem csak Airbnb-zőknek

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. június 12

Mostantól Magyarországon is kapható az ISEO, zárrendszereket gyártó cég legújabb fejlesztése, amivel anélkül küldhetünk virtuális kulcsot, és engedhetünk be valakit a lakásunkba biztonságos és követhető módon, hogy egy pillanatra is találkoznánk vele. A HOGE Kft. által forgalmazott, bluetooth technológiára épülő Libra zárak nyitásához nincs szükség másra, mint egy okostelefonra.

Philips monitorok USB-C dokkolási megoldással

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. június 11

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere bemutatja az új, 34 hüvelykes Wide QHD ívelt képernyőt és az új 27 hüvelykes QHD Philips monitort, melyek mindegyike rendelkezik USB-C dokkolási megoldással.

Minden, amit a 2018-as Xbox E3 konferencián bejelentettek

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. június 11

A vasárnapi Xbox E3 előadás volt a legnagyobb a Microsoft történetében. Az eseményt több, mint 6,000 ember követte élőben, beleértve több, mint 1,000 rajongót, akik meghívásos úton juthattak be a Microsoft Theater nagytermébe. 

Focivébé: 4K minőségű közvetítés, akár 60 fokos szögből

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. június 11

2018 különösen fontos év a televíziógyártók számára, hiszen a labdarúgó-világbajnokság közeledtével megnő a kereslet a prémium kategóriás készülékek iránt. A téma aktualitásáról az LG Electronics (LG) nemrégiben közzétett videójának sikere is tanúskodik, melyben a brazil futballsztár, Kaká nanocellás SUPER UHD televíziókon teszteli a betekintési szögek jelentőségét. Az LG számára is fontos mérföldkő, hogy idén először a BBC 29 meccset közvetít 4K HDR-ben, így a focirajongók ki tudják használni a tévékészülékek által kínált legjobb képminőséget.

A magyarok legjobban az akciójátékokat kedvelik

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. június 7

A PayPal és a SuperData piackutató közzétette a PayPal 2018 Gaming Insights című nemzetközi felmérésének eredményeit. A 25 országban készült kutatás izgalmas bepillantást enged a játékfejlesztők, a tartalomgyártók és a játékosok világába.

A Razer Chroma világítása mostantól a harmadik felek által gyártott eszközökön is engedélyezésre kerül

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. június 7

A világ legnagyobb, játékeszközökre szánt világítási ökoszisztémája az egységes játékélményt biztosító stratégiai partnerségek révén mostantól nem csak a Razer eszközein lesz elérhető.