Pie applikáció 360 fokos videók létrehozására

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. június 14

A Pie egy  360 fokos videók létrehozására és megtekintésére szolgáló új applikáció. Egy új típusú interaktív videót tesz elérhetővé, amelyet szeleteknek neveztek el, iPhone segítségével. Most már magyarul is elérhető.

Mobil gyorsasági verseny a Google és a Facebook között

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. június 14

A Facebook nem az első, és nem is az utolsó pofonját lesz képes elszenvedni. Van, amikor a Youtube mér rá csapásokat, és most a Google ismét nem kíméli. Mindazonáltal a Facebook fejlesztői egy pillanatra sem pihenhetnek. Hol a videók nézettségének és betöltésének sebességén csúsznak el, hol pedig a weboldalak betöltési sebességén. Ez utóbbi történt most.

Környezettudatos megoldás tintasugaras technológiával

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 13

Az Epson új WorkForce Enterprise ökológiailag hatékony üzleti másolók szupergyors, akár 100 oldal/perc nyomtatási sebességre képesek. Az irodai, színes, A3-as nyomtató olyan környezeti előnyökkel rendelkezik, amelyeket csupán a tintasugaras technológia képes biztosítani, így alacsony energiaigényű, kevesebb kellékanyagot használó megoldást jelent, akár a lézeres fénymásolók áráért. 

Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 13

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája bemutatta két új technológiáját. 

Konferenciakamera kis terekre optimalizálva

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 10

A Logitech a héten jelentette be legújabb konferenciakamera megoldását a Logitech MeetUp-ot. A kifejezetten kis konferencia- és tárgyalótermekre tervezett MeetUp 120 fokos látószöge segítségével mindenki tisztán látható, aki részt vesz a videó konferencián. 

Magyarország 4G mobilhálózata a világ egyik legjobb mobilhálózata

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. június 9

Az OpenSignal tegnap közzétett legfrissebb jelentése szerint - megőrizve eddigi helyezését - Magyarország a világ harmadik leggyorsabb 4G/LTE hálózatával rendelkezik. A magyar felhasználók átlagosan 42,61 Mbps sebességet érnek el, amely 2 Mbps-mal jobb a fél évvel ezelőtti eredménynél.

A jövő tévéjével érkezik Magyarországra az LG

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 9

Letisztult forma, egyszerű elegancia, penge vékony OLED panel: Magyarországra is megérkezett az LG falra simítható tévéje, az LG SIGNATURE OLED W7. 

A HyperX perifériákkal támogatja a DreamHack közelgő gamer versenyeit

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 9

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy perifériákra kiterjedő partnermegállapodást kötött a DreamHackkel a közelgő DreamHack Summer és Atlanta Rocket League Championships rendezvényekre.