Pink HTC One M8 csajoknak

Farkas Norman, 2014. május 7. 15:57

Három új színben lesz elérhető a HTC idei zászlóshajója, a One M8. A Verizon Wireless szolgáltatónál debütáló piros és az AT&T kínálatában megjelenő kék változat mellett egy rózsaszín, igazi „csajos” kiadás is landol a piacon, mely – talán nem meglepő módon – a T-Mobile-nál lesz elérhető.

A HTC nem tétlenkedik, hiszen máris a megjelenés küszöbén vannak a One M8 csúcsmodell új változatai, melyek csak burkolatuk színében különböznek az alapkiadástól.

Bizony, prémium kategóriás mobil az arany, ezüst és szürke mellett hamarosan piros, kék és rózsaszín árnyalatban is elérhető lesz. Az eddigi infók alapján sajnos csak az Egyesült Államokban lehet megvásárolni az újdonságokat, s ott is csak bizonyos szolgáltatókra korlátozódnak a lehetőségek.

A piros modell várhatóan a Verizon Wireless, a kék az AT&T, a szexi pink pedig a T-Mobile kínálatában landol majd. Korábban az a hír járta, hogy egy sárga variáns is érkezik, mely a Sprint exkluzív ajánlata lesz, ám úgy tűnik, erre még többet kell várni.

 

 

Ami a pink One M8-at illeti, a fenti infókat némileg cáfolja az alant látható kép, amit az @evleaks hozott nyilvánosságra. A fotón pózoló készüléken ugyanis Szingapúr olvasható aktuális helyként, ami arra enged következtetni, hogy szó sincs amerikai megjelenésről, inkább egy Ázsiai premierre számíthatunk, amely talán kiterjed más régiókba is a későbbiekben. Hamarosan kiderül, mik a tajvani gyártó tervei.

 

 

 [Forrás: IntoMobile]