Galaxy S5 Sport – csak a Sprintnél

Farkas Norman, 2014. június 24. 16:20

Az amerikai Sprint kínálatában lesz elérhető a Samsung Galaxy S5 legújabb, sportolóknak szánt kiadása, a Galaxy S5 Sport. A készülék tudás frontján nem különbözik testvérétől, viszont ellenállóbb burkolattal büszkélkedhet.

Az egyesült államokbeli Sprint szolgáltató exkluzív mobiljaként mutatkozott be a dél-koreai óriás legújabb készüléke, a Galaxy S5 és Galaxy S5 Active modellek között átmenetet képező Galaxy S5 Sport. Az újdonság ellenállóbb burkolattal rendelkezik, mint a sima S5 és sportolás során is könnyen használható fizikai vezérlőgombokkal vértezték fel, ugyanakkor kevésbé vaskos, mint a felsőkategóriás strapamobilként ismert Galaxy S5 Active.

 

 

A 144 x 74 x 8,9 milliméteres és 158 grammos készülék technikai tudása többnyire megegyezik testvéreiével, azaz meghajtásáról egy négymagos 2,5GHz-es Qualcomm Snapdragon 801 processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 16GB bővíthető tárhely és 2800mAh kapacitású akkumulátor vesz körül. A mobil előlapján egy 5,1 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású Super AMOLED érintőkijelző terül el, ami fölött egy 2 megapixeles kamera kukucskál. Hátul egy 16 megapixeles, LED villanóval segített kamera kapott helyet, mely fotózásra és videózásra egyaránt alkalmas.

A Galaxy S5 Sport kizárólag a Sprint kínálatában lesz elérhető, és csakis előfizetéses konstrukcióban. Egy akció keretében az S5 Sport vásárlók június 25-ig fillérekért (50 dollárért) vehetnek Gear Fit okos karórát új szerzeményük mellé.

 


 

[Forrás: GSM Arena]