E-Ink kijelzőjével próbál sokszínű lenni a Volvorii Timeless okoscipő

Czipperer Dia, 2015. március 23. 16:41

Az okoscipő fogalma ma még közel sem olyan elterjedt és természetes, mint például az okostelefon kifejezés, de hamarosan ez is megváltozhat. Miért ne lehetne lábbelinket is olyan technológiával felruházni, mint más, a mindennapok során használt eszközünket?

Egy érdekes Indiegogo kampányra bukkantunk. Ezúttal kifejezetten a hölgyeknek kedvező megoldásról van szó, méghozzá egy okoscipőről. Sokszor már irtózunk a különféle okoseszközöktől, hiszen lassan már minden okos lesz körülöttünk, de ennek ellenére nem semmi találmányok látnak napvilágot.

A Volvorii Timeless egy nem mindennapi lábbeli, sőt. A litván megálmodók találmánya főként hölgyek számára lehet kedves. A cipő az Indiegogón kampányol a támogatókért-

Na de mit is tud ez a nem egészen átlagos lábbeli?

Az iShüu Technologies litván startup álmodta meg az e-ink kijelzővel ellátott magas sarkú cipőt. Az alapötlet, amelyre a találmány épül, hogy a viselője szabadon változtathassa megjelenését kedve szerint.

 


A magyar Liber8 Technology találmánya, a tago arc juthat eszünkbe. Nos, az alapgondolat ugyanaz, csak más testrészen. Az e-Ink kijelző révén itt is monokróm színekkel operálhat a viselő, és a dizájn egy okostelefon segítségével akár percről percre változtatható a hagyományos megjelenéstől egészen a mintás stílusig.

Bár a sosem merülő terméket nem tudja túlszárnyalni, akármennyire csinos is a cipő, ugyanis a lábbelit hetente egyszer fel kell tölteni. 

Íme a cipő testközelből:

 

 

[Forrás: Übergizmo]