Új telefonok és akciós kiegészítők a Vodafone-nál

Kütyü Magazin, 2013. szeptember 9. 10:24

Számos új telefont tartalmaz a Vodafone készülék kínálata. A szeptemberi érkezők között egyaránt megtalálhatóak igazi csúcsragadozók, fotóbajnokok, a középkategóriát megújító modellek és friss táblagépek is. Emellett jó hír az okostelefonnal, tablettel rendelkezőknek, hogy a Vodafone márkaboltjaiban szeptemberben minden Samsung kiegészítő 20 százalék kedvezménnyel szerezhető be.

A következő újdonságok kerültek be a Vodafone kínálatába:

Nokia Lumia 925 – multimédiás zseni alumínium köntösben

A Carl Zeiss objektívvel és a hat fizikai kameralencsével ellátott Nokia Lumia 925 igazi nagyágyú a Vodafone megújuló szeptemberi kínálatban. A Windows Phone 8-as Nokia Lumia 925 egy masszív felépítésű és kifinomult tervezésű, fémvázas okostelefon. Ez a sokoldalú készülék minden helyzetben, üzleti felhasználás, a reprezentatív társadalmi események vagy akár a nyaralás közben is megállja a helyét. A legfejlettebb lencsetechnológiának és az újgenerációs képalkotási szoftvernek köszönhetően a Nokia Lumia 925 okostelefon alacsony fényviszonyok mellett is kimagasló minőségű, tisztább és élesebb kép- és videókészítést biztosít. A Nokia Pro Cam alkalmazás egyedi kezelőfelületén számos lehetőséget kínál a fotózás szerelmeseinek: a fehéregyensúly, a manuális fókusz, az ISO értékek vagy az expozíciós idő megadása mellett további professzionális beállítások is hozzáférhetőek a készüléken. A Nokia Lumia 925 telefonon a Smart Cam alkalmazással 10 kép készíthető gyors sorozatban és ezt a képegyüttest használva izgalmas fotó-kompozíciók hozhatók létre, az Action Shot a sorozatképek elkészítését könnyíti meg, míg a Motion Focus opció a kép háttérének ad mozgást, kiemelve ezzel a felhasználó által kiválasztott főszereplőt.

A 4.5” méretű kijelzőt védő alumínium keret egyedi módon erősíti a fehérben, feketében és szürke színben elérhető polikarbonát hátlappal rendelkező Nokia Lumia 925 okostelefon vonzó megjelenését. A telefon a hátoldalára illeszthető vezeték nélküli töltésre alkalmas hátlap, valamint a Nokia különböző vezeték nélküli töltőtartozékai és a Qi ökoszisztéma nyújtotta előnyöket is kihasználja. A Nokia Lumia 925 okostelefonon a számos újítás mellett az előre telepített HERE helymeghatározó- és térképszolgáltatásokat kínáló csomag is elérhető, amely tartalmazza a HERE Drive+ és a HERE Maps alkalmazásokat. A HERE Maps applikáció kiterjesztett valóság funkcióval ellátott változata pedig letölthető a telefonra.

A Nokia Lumia 925, az exkluzív 32 GB-os beépített memóriával már 29,990 Ft-tól elérhető Red Super előfizetéssel.

Nokia Lumia 625 – ha a méret a lényeg

A Nokia Lumia 625 a 925-ös nagyra nőtt kistestvére, amelyet elsősorban azoknak ajánlunk, akik nem ragaszkodnak az extrém fotózási képességekhez, ugyanakkor szeretnének egy új fejlesztésű, nagyméretű, megbízható, új Windows Phone 8-as okostelefont. Az Nokia Lumia 625-ös szeptember 23-tól lesz elérhető, Red Standard előfizetéssel akár már 1 Ft-tól is. A telefon 4,7”-os kijezőjével a Nokia legnagyobb okostelefonja, a napi használatnak tökéletesen megfelelő 1,2 gigahertzes, kétmagos processzorral, 512 megabájt RAM-mal, 64 gigabájtig bővíthető 8 gigabájtos tárhellyel, 5 megapixeles kamerával és 2000 mAh-s akkumulátorral.

HTC Desire 500 – a legújabb Sense felülettel

A középkategóriás telefonok egyik legújabb tagja a HTC Desire 500. A kicsinek semmiképp nem mondható telefon a már jól ismert HTC BlinkFeednek köszönhetően képes valós idejű kezdőképernyő megjelenítésére a legfrissebb hírekkel, a közösségi oldalak frissítéseivel, mindezt egy 4,3”-es kijelzőn. A HTC Desire 500 a minden igényt kielégítő 1,2 GHz-es négymagos processzorral érkezik, és nem nélkülözi a HTC One esetében megismert HTC BlinkFeedet és a videomontázsokat sem, melyekkel az élmények 30 másodperces videók formájában nézhetők vissza. A Desire 500 8MP-es kamerája a dedikált HTC ImageChipnek köszönhetően kiváló fotókat és HD videókat készít. Előlapi kamerája 1,6 MP-es, emellett pedig beépített mosolyfelismerő funkcióval és változatos effektekkel is bír. A videómontázsoknak (Video Highlights) köszönhetően az egy eseményen készült álló- és mozgóképek 30 másodperces videó formájában nézhetőek vissza, választható zenei aláfestéssel.

A HTC Desire 500 Red Standard előfizetéssel már 1 Ft-tól megvásárolható.

 

Huawei P6 (Edge) – prémium okostelefon pengevékony kivitelben

Néhány napon elül elérhető lesz a kínálatban a ma kapható második legvékonyabb okostelefon, 4,7 inches kijelzővel ellátott Huawei Ascend P6 (Edge). A telefon egyik érdekessége, hogy a 8 megapixeles hátoldali kamera mellett az előlapon is egy 5 megapixeles fényképezőgép található. A hátsó, normál kamerával egyébként akár 4 centiméteres távolságból/közelségről is lehet képeket készíteni a telefonon megtalálható számos beállítási lehetőséggel, illetve az esetek döntő többségében akár az automatikus üzemmódban is, amely magától is felismeri a legtöbb „helyzetet”.

Az igazán okos Huawei P6 szabadon felhasználható memóriája 6,4 Gigabájtos, amit microsSDHC kártyával egészen 64GB-ig lehet bővíteni. A Huawei által meglehetősen átalakított, másképpen egyedi kezelő felület mögött Android 4.2.2 fut. A telefon akkumulátora 2000 mAh teljesítményű, vagyis igen sokáig nyúzható egy feltöltéssel.

A Huawei P6 (Edge) a Vodafone-nál szintén 1 forintét lesz megvásárolható Red Standard előfizetéssel.

Sony Xperia E – belépő, japán módra

Szintén a szeptemberi újdonságok sorába tartozik, hogy a Sony Xperia E – csak a Vodafone kínálatában – immár piros színben is elérhető. A Vodafone Mátrix 2, vagy annál nagyobb csomaggal akár már 1 Ft-ért is megvásárolható telefon igazán jó választás lehet mindenkinek, aki egy remek hangminőségű, igazi Sony minőségű telefonnal kívánja kihasználni az okostelefonok nyújtotta lehetőségeket és egyben a Vodafone szélessávú mobilinternet hálózata kínálta kényelmet. A minden szükséges okostelefon felszereléssel ellátott telefon akkumulátora 1550 mAh teljesítményű, ami a viszonylag kis méret mellett megbízható rendelkezésre állást ígér. A jól ismert Xperia UI felületen a képernyőzár feloldásával, egy mozdulattal lehet elindítani 3,15 megapixeles kamerát, vagy a Walkman zenelejátszót.