Asus Orion for Consoles headset játékokhoz

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 17.

Az ASUS Republic of Gamers bejelentette az Orion for Consoles csomagot, amely egy, a ma legnépszerűbb játékkonzolokhoz és számítógépekhez optimalizált headsetből és audiokonzolból áll.

A Republic of Gamers (ROG) díjnyertes Orion headsetcsaládjának legújabb tagja, az Orion for Consoles fejhallgatója 100 milliméteres párnákkal takarja be kényelmesen az egész fület. Része az Orion for Consoles csomagnak a Spitfire II is, egy külön, USB-tápellátású audiokonzol beépített fejhallgató-erősítővel a határozottabb hangok megszólaltatásához és a környezeti zajt szűrő (ENC) technológiával a játék közbeni tisztább beszélgetéshez.

A Microsoft Xbox 360 és Sony PlayStation 3 játékkonzolokhoz, PC-khez és Apple Mac számítógépekhez tervezett Orion for Consoles a dobozból kivéve azonnal használható – nincs szükség illesztőprogramokra.

Tiszta, szabályozható hang és folyamatos kényelem

A ROG Orion for Consoles fejhallgatójában nagy teljesítményű, 50 mm-es neodímium mágneses hangszórók található, amelyek egyszerre képesek megszólaltatni az erős basszusokat és a kristálytiszta hangokat. A luxusminőségű, vajpuha bőrrel bevont, zajszigetelő, 100 mm-es fülpárnákkal ellátott, mindössze 268 g súlyú Orion for Consoles kényelmesen viselhető a leghosszabb játékmenetek közben is. A ROG laborjaiban végzett alapos tesztelés eredménye egy finoman kiegyensúlyozott szorítóerejű fejpánt lett, amely határozottan, de kényelmesen tartja az Orion headsetet a helyén.

Az egyetlen kézmozdulattal visszatolható mikrofonnal remekül adhatók ki a parancsok és lehet beszélgetni, a kábelbe beépített vezérlőeszközökkel pedig villámgyorsan lehet állítani a hangerőt vagy elnémítani a mikrofont. 

Erősítés és a környezeti zajok szűrése (ENC) 

Az Orion for Consoles a ROG Spitfire II jelű, ENC-funkciót és az Orion headsethez hangolt fejhallgató-erősítőt tartalmazó audiokonzollal együtt érkezik. Az árammal USB-ről ellátott kis varázsdobozban található egy beépített mikrofon is, amely aktívan észleli és ellensúlyozza az olyan környezeti zajokat, mint például a beszéd vagy a gépelés, hogy a csapattársakat ne zavarják a játékost körülvevő zajok – a Spitfire II-ben alkalmazott ENC-technológia a környezeti zajok 90 százalékát képes kiszűrni.

A Spitfire II-be egy fejhallgató-erősítő is került, ami segít a csatatér zajainak még pontosabb azonosításában, hogy a használó még jobban elmerülhessen a játékban.

Széles körű kompatibilitás és játékra kihegyezett funkcionalitás

A ROG Orion for Consolesban minden megtalálható, ami a játékhoz szükséges, úgyhogy azonnal indulhat a szórakozás. A mellékelt RCA-elosztó és USB-kábelekkel azonnal csatlakoztatható a legtöbb játékkonzolhoz és számítógéphez, a mellékelt, 2,5 milliméteres jack-kábellel pedig az Xbox-játékosok köthetik vezérlőiket a Spitfire II-höz, hogy a headset mikrofonján keresztül beszélgethessenek. Telepítésre és illesztőprogramokra nincs szükség – azonnal használható.

A kiváló minőségű anyagok és az átgondolt kialakítás garantálja, hogy az Orion for Consoles a legigényesebb játékosoknak is megfeleljen. A headset fonott kábelét megerősítették, hogy tartósabb legyen, a bőséges, 2,5 méteres kábelhossz, amit a Spitfire II saját 1,5 méternyi kábele még tovább növel, igen nagy szabadságot ad a játékosoknak a mozgásban.

Elérhetőség és ár

A ROG Orion for Consoles hazai elérhetősége szeptember végére várható, az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 34 990 Ft.

 

Vissza