Október 22-én lesz a Nokia World – jön a Sirius és a Bandit

Farkas Norman - 2013. szeptember 26.

A finn gyártó kiküldte az idei Nokia Worldre szóló meghívókat, mely október 22-én lesz Abu Dzabiban. Várhatóan a Badnit kódnevű Lumia 1520 phablet és a Sirius néven híressé vált Lumia 2520 táblagép is bemutatkozik az eseményen.

Ahogy minden évben, idén is megrendezésre kerül a Nokia World, melyen a finn gyártó legújabb készülékei kerülnek reflektorfénybe. A szaksajtónak kiküldött meghívók szerint október 22-én, Abu Dzabiban lesz az esemény, azt azonban csak sejthetjük, hogy milyen újdonságokról fog lehullani a lepel.

Várhatóan a Bandit kódnevű Lumia 1520 okostelefon-tablet hibrid és a Sirius néven híressé vált, Windows RT rendszerű Lumia 2520 táblagép alkotta duó képezi majd a rendezvény központi témáját.

A Lumia 1520-ról annyit tudunk az eddig kiszivárgott infókból, hogy 6 hüvelykes Full HD kijelzővel, négymagos Snapdragon 800 processzorral jön, a vadonatúj Windows Phone 8 GDR3 rendszerrel a fedélzetén. Állítólag egy 20 megapixeles PureView kamera kerül a telefon hátlapjára, így az nem csak sebesség, hanem képalkotás terén is kiemelkedik a mezőnyből.

 

 

A Sirius tablet – mely minden bizonnyal Lumia 2520 néven kerül majd fel az üzletek polcaira – 10,1 hüvelykes Full HD kijelzővel és egy 2,15GHz-es Qualcomm processzorral büszkélkedhet, melyekhez vagány, a tekintetet már messziről magára vonzó külső megjelenés társul.

Mindkét modell piaci premierje novemberre tehető, s ha minden igaz, nem érkeznek egyedül: a Nokia számos kiegészítővel fog előrukkolni, melyek még kényelmesebbé tehetik az újdonságok használatát.

 

 

 

[Forrás: Phone Arena]

Vissza