Fotón az Asha 502

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 30.

Megjelent egy sajtófotó az Asha 501 egy újabb, két SIM foglalattal és LED villanóval felturbózott kiadásáról, melyet várhatóan október 22-én, Abu Dzabiban tár a nagyközönség elé a Nokia néhány hasonló kaliberű Asha mobil, illetve Windows Phone rendszerű Lumia készülék kíséretében.

Az alábbi képen látható az Asha 501 újabb változata, mely a nemrég kiszivárgott felvételeken látott Asha 500-hoz hasonlóan két hálózat egyidejű kezelésére alkalmas, ugyanakkor Wi-Fi modullal is fel van vértezve.

Az Asha 502 nevű mobil az október 22-én, Abu Dzabiban megrendezésre kerülő Nokia Worldön debütál. Ugyanezen az eseményen mutatkozik be a várva várt Nokia Lumia 1520 phablet és a Lumia 2520 tablet is.

Az @evleaks jóvoltából napvilágra került fotóból kiderül, hogy a belépőszintű jövevény sem dizájn, sem pedig méret frontján nem különbözik a néhány napja lebuktatott társától, viszont felfedezhető egy apró előrelépés: a készülék hátlapi kamerája mellett egy LED villanó csücsül.

Bár az Asha 502 részletes specifikációja még nem ismert, a forrás szerint annyit már biztosra vehetünk, hogy hat színben (kék, sárga, piros, zöld, fekete és fehér) jelenik majd meg.

 


 

[Forrás: Unwired View]

Vissza