LG Optimus G Pro Lite Dual – kétkártyás támadás

Farkas Norman - 2013. szeptember 30.

Október közepén landol az orosz piacon a kisebbik dél-koreai gyártó korábbi csúcsmobiljának kissé lebutított, ám két SIM foglalattal szerelt verziója, mely vonzó árcédulával csalogatja majd a felhasználókat.

Bár már piacon van a G2, az LG úgy látta, hogy korábbi csúcsmodelljéből még van mit kihozni, ezért elkészítette annak kétkártyás, s kissé lebutított kiadását, mely az Optimus G Pro Lite Dual nevet kapta.

A két hálózat egyidejű kezelésére alkalmas újdonság a nevében szereplő „lite” szó ellenére nem kisebb a G Prónál, előlapján egy 5,5 hüvelykes True IPS kijelző kapott helyet. Hátul egy 8 megapixeles kamera csücsül, az energiaellátásról pedig egy izmos, 3140mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. A Hi-tech@mail.ru értesülései szerint az Optimus G Pro Lite Dual október közepén landol Oroszországban, várható ára 12 990 rubel, azaz cirka 297 euró körül alakul. A viszonylag alacsony ár arra enged következtetni, hogy az óriásmobil kijelzője – a sima G Próétól eltérően – nem Full HD, hanem „csak” HD felbontású, processzora pedig a négymagos Snapdragon 600 helyett egy harmatosabb teljesítményű, valószínűleg MediaTek gyártmányú darab lehet.

Az orosz premier után nem sokkal egyéb régiókban is megjelenhet a készülék, ám ezzel kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos infók.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza