Szűrés

A(z) hibrid kulcsszót tartalmazó cikkek

Jönnek még további, Privhez hasonló modellek a BlackBerrytől

2015. november 10. -

A BlackBerry feje, John Chen bízik a Priv sikerében, és elmondása szerint a jövőben több érintőképernyős és QWERTY gombsoros hibrid modellel is készülnek.

Tovább

Új mobilok a Lenovótól

2015. március 2. -

A Lenovo a Mobile World Congressen (MWC) három új eszközt is bemutatott mobilfronton. Két okostelefonról, valamint egy zsebprojektorról is lehullt a lepel.

Tovább

Ujjlenyomat-olvasóval, fémes ruhában érkezett a Huawei Ascend Mate7

2014. szeptember 5. -

A kínai gyártó új óriásmobiljával (vagy inkább táblagépével) bebizonyította, hogy minden eszköze megvan ahhoz, hogy az Apple, a HTC és a Samsung csúcsmodelljeinek állítson kihívót. Ennek jegyében az Ascend Mate7-et ujjlenyomat olvasóval vértezte fel, amit a készülék hátlapi kamerája alá épített.

Tovább

Galaxy Note 4 – retinaolvasóval és 5,5 colos QHD kijelzővel?

2014. augusztus 5. -

Kínai források szerint a szeptember elején debütáló Galaxy Note 4 előlapját egy 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 képpontos Super AMOLED kijelző utalja, az óriásmobil hátoldalán pedig egy 16 megapixeles ISOCELL kamera foglal helyet, amellyel 30fps sebesség mellett rögzíthetünk 1080p Full HD videókat. A szuperbiztonságos felhasználói azonosításról a készülék integrált retinaolvasója gondoskodik majd.

Tovább