Samsung W2014 – csúcs hardver egy kagylóban

Farkas Norman - 2013. október 10.

A dél-koreai gyártó hamarosan bemutatkozó kagylómobilja igen ütős hardverrel ötvözi az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer és az összecsukható kialakítás előnyeit. A készülék meghajtásáért egy 2,3GHz-en ketyegő Snapdragon 800 processzor felel.

A Samsung főként stílusos készülékeivel aratott nagyobb sikereket a „butamobilok” korában, ám az okos eszközök térnyerésével a tudás és az erős technikai felszereltség került fókuszba a külső megjelenés helyett. Mostanában azonban egyre több kivétel bukkan fel a gyártó portfóliójában (főként Kínában), melyek az egykor oly népszerű kinyitható kialakítással ötvözik az Android rendszerben rejlő lehetőségeket.

 

 

A vállalat most egy újabb kagylódroid bemutatását tervezi. A Teena jóvoltából már képeken is megcsodálható, W2014 nevű jövevény érdekessége, hogy egy bivalyerős Snapdragon 800 processzor felel a meghajtásáért, melynek négy magja 2,3GHz-en pörög. Emellett két 3,68 colos, 800 x 480 pixel felbontású (WVGA) AMOLED érintőképernyőt, 13 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerát tudhat magáénak a 116,85 x 59,4 x 15,79 milliméteres telefon, melynek ára az eddigi infók szerint nem lesz túl baráti, ugyanis 700 dollár körül alakul.

A Samsung W2014 piaci premierje Kínában lesz, a China Telecom szolgáltatónál. A mobil egyéb régiókban való megjelenéséről egyelőre nincs hír.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza