Karácsony előtt érkezik a PS4

Kütyü Magazin - 2013. október 11.

A régóta várt PlayStation 4 már karácsony előtt, december 13-tól elérhető lesz a magyarországi, csehországi és szlovákiai piacokon. A Sony legújabb konzolját 127 990 forint ajánlott fogyasztói áron lehet majd megvásárolni, a Killzone: Shadow Fall vagy Watchdog játékkal összecsomagolva pedig 140 990 forintos csomagáron lesz elérhető.

„Nagyon örülünk, hogy karácsony előtt elhozhatjuk Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába a PS4-et, amivel eleget teszünk a megjelenési dátumra türelmesen várakozó játékosok magas elvárásainak” – kommentálta a SCEE bejelentését Steve Foster, a vállalat Kelet és délkelet-európai értékesítési és marketing menedzsere, aki hozzátette, hogy a régió nagyon fontos számukra, amit az is bizonyít, hogy az év legfontosabb időszaka előtt elérhetővé válik a PS4. 

Perifériák

A PS4-hez tartozó kiegészítők, a vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK 4), DUALSHOCK 4 töltő ésfüggőleges állvány szintén 2013. december 13-án jelenik meg. A DUALSHOCK4 kontroller új, több érzékszervre ható játékélményt, valamint számos új funkciót hoz. A vezeték nélküli DUALSHOCK 4 kontroller a korszerűsített mozgásérzékelőkkel, beépített hangszórókkal, könnyű karokkal és újratervezett külső vonásokkal egy új, izgalmas utat nyit meg az új generációs játékok terén. A DS4 fekete, piros és kék színekben lesz elérhető, 17 990 forintos áron.

 

 

PlayStation 4  szoftverek

A PlayStation 4 a játék platformok egyik legerősebb szoftver kínálatát hozza el. Olyan első osztályú címeket tartalmaz, mint a Killzone: Shadow Fall, amellyel folytatódik a PlayStation konzolokon átívelő kaland; a DRIVECLUB, amely összehozza a játékosokat a sebességhajsza során, valamint a KNACK, Mark Cerny-től – a videojátékok egyik legnagyszerűbb elméjétől – amely egészen új játékélményt hoz el az arcade-típusú játékok sorába.

Továbbá a SCEE Worlwide Studios több mint 30 – köztük 12 vadonatúj – címet fejleszt, köztük a régóta vártInFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun ésEverybody’s Gone to The Rapture. A 30 fejlesztés alatt álló játékból 20 a PS4 első évében fog megjelenni.

 

A később érkező játékok listáján összesen 110 cím szerepel, köztük a Destiny az Activision Publishers Inc.-vel együttműködő Bungie Inc.-től, a Call of Duty: Ghosts és a Skylanders Swap Force az Activision Publishers Inc.-től, Diablo III a Blizzard Entertainment Inc.-től, a KINGDOM HEARTS III és a FINAL FANTASY XV a SQUARE ENIX-től, az Assassin’s Creed IV Black Flag és a Watch_Dogs a Ubisoft Entertainmenttől, az NBA 2K14 a 2K Sportstól a, The Elder Scrolls Online a Bethesda Games Studiostól és a LEGOMarvelSuper Heroes, Mad Max a Warner Bros. Interactive Entertainmenttől, valamint aMinecraft a Mojangtől.

A hamarosan érkező független játékok között elérhető lesz PS4-re a N++ (Metanet), a Volume (Mike Bithell), a Wasteland Kings (Vlambeer), a Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), a Guns of Icarus Online (Muse Games), a Super Exploding Zoo (Honeyslug), a Road Not Taken (Spry Fox), és a Hotline Miami 2: Wrong Number(Dennaton).

PlayStation Vita (PS Vita)

A rajongók már most érzékelhetik, hogy a PlayStation Vita és a memóriakártyák ára jelentősen csökkent, így a PS Vita ára  60 990 Ft Magyarországon.

A PS Vita játékok erős őszi felhozatalában szereplő Tearaway, Killzone: Mercenary és Disney Epic Mickey 2: The Power of Two kitűnő karácsonyi ajándék az úton lévő játékosok számára. A változatos szoftverkínálatnak köszönhetően a fiatalabb játékosok szintén élvezhetik a nagyszerű játékokat, a fantasztikus PS Vita-t és a kedvező árat.

PlayStation Plus (PS Plus)

Figyelemre méltó PS4 esetében is a PlayStation Plus (PS Plus), hiszen olyan szolgáltatások lesznek elérhetők a legújabb platformra is, mint az azonnali játékgyűjtemény, a felhő alapú tárolás és az online multiplayer játékmód. A PS4 megjelenésére az azonnali játékgyűjtemény része lesz a Resogun and DRIVECLUB PS Plus Edition is.

 

 

Vissza