Futóalkalmazást mutatott be a PUMA

Kütyü Magazin - 2013. október 22.

A PUMA piacra dobta a futók számára készült alkalmazását, a PUMATRAC-et, amely jelenleg iPhone-on érhető el. Felhasználóbarát kialakítását a Tictrac technológiának köszönheti: érzékeli, hogyan befolyásolják a külső körülmények a futási teljesítményt. Azzal, hogy betekintést nyerünk a futási szokásokba, az alkalmazás arra motiválja a mozogni vágyókat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból edzés közben, és e közben jól is szórakozzanak!

A PUMA alkalmazásábba, a PUMATRAC-be nem szükséges rengeteg adatot bevinned, mert teljesen másból differenciál, mint a piacon lévő többi alkalmazás. Inkább a környezeti tényezőket veszi figyelembe úgy mint a holdfázis, az időjárás, a térbeli helyzet, a tengerszint feletti magasság, a hét napja, az adott napszak, a zenelejátszó lista és a közösségi média aktivitás.

Az alkalmazás használatakor meglepetések is kiderülnek a futók szokásairól például, hogy esős időben jobban teljesít, vagy ha hip-hop szól a fülében gyorsabban teljesíti a becélzott távot.

A PUMATRAC használatával kiderülhet, hogy mi a legjobb számodra, és erre rövid üzenetekben emlékeztet is!

“Nyomd ki a szundi gombot, az átlagsebességed sokkal jobb reggelente!” – ez csak egy példa arra, hogy milyen észrevételt üzenhet meg neked az alkalmazás. Amikor futást végeztével, a PUMATRAC megmutatja a pontszámaidat, a megtett távolságot, a személyes meglátásait, és az időjárás/napszak miatt kapott bónuszaidat. Ezeket megoszthatod a barátaiddal és a környezetedben élő más futókkal is.

 

 

A PUMATRAC azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók megosszák egymással a kedvenc útvonalaikat. Ennek köszönhetően utazás vagy nyaralás alatt is azonnal értesülhetsz a környéken lévő legjobb futópályákról!

Az applikáció mindig a következő lépésen gondolkodik: kihívásaival arra ösztönöz, hogy kitörj a rutinból. “Az alkalmazás emellett a hagyományos funkciókat is tartalmazza: méri a távolságot, az elégetett kalóriát, integrálja a lejátszási listát, s edzésről edzésre nyomon követi a teljesítményedet” – mondja Karin Baust, Futás-, Edzés-, Fitnesz-részleg vezető. “Keményen dolgozunk, hogy inspiráljuk a futókat, ez a legfőbb célja a PUMATRAC fejlesztésének. Letisztult, felhasználóbarát, hasznos információkat közöl, a maga nemében pedig első és egyedülálló, mint a PUMA valamennyi performance terméke.”

 

Vissza