Hivatalosan is lelepleződött az LG G-Flex

Farkas Norman - 2013. október 28.

Az LG végre bemutatta első hajlított OLED érintőkijelzővel szerelt okostelefonját, mely a G Felx nevet kapta. A Dél-Koreában debütáló készülék további érdekessége, hogy „öngyógyító” hátlappal rendelkezik, így hosszú ideig képes megőrizni szépségét.

Rengeteg pletyka és kiszivárgott infó után végre hivatalosan is bemutatkozott a kisebbik dél-koreai gyártó hajlított megjelenítővel szerelt okostelefonja, a G Flex.

 

 

A korábbi mendemondák többnyire beigazolódtak, hiszen az újdonság meghajtásáért egy 2,26GHz-es négymagos Snapdragon 800 processzor felel, amit 2GB RAM, Adreno 330 grafikus gyorsító, 32GB RAM, 3500mAh kapacitású hajlított akkumulátor, valamint 13 megapixeles hátlapi és 2,1 megapixeles előlapi kamera egészít ki. Meglepetésként érte viszont a közönséget, hogy a telefon előlapján elterülő 6 hüvelykes hajlított POLED érintőképernyő nem Full HD, hanem „csupán” 1280 x 720 pixel (HD) felbontású.

A merev kijelzőknél ellenállóbb hajlított panel mellett az LG egy másik innovatív újítást is pakolt a gépezetbe, ez pedig nem más, mint az „öngyógyító” hátlap, melyről jelenleg csak annyit tudni, hogy egy bizonyos szinten képes regenerálódni, például eltüntetni magáról a mindennapi használat során keletkező karcolásokat, így hosszú ideig képes megőrizni szépségét. Izgalmas, nemde?

Az LG G Flex a gyártó anyaországában jelenik meg először, november folyamán. A készülék egyéb régiókra vonatkozó elérhetőségéről később kapunk tájékoztatást.

Szerinted az LG üdvöskéje, vagy a Samsung kissé más, de ugyancsak hajlított kijelzővel szerelt Galaxy Roundja arat nagyobb sikert a felhasználók körében?

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza