HTC M8 – már 2014 első negyedévében a piacon?

Farkas Norman - 2013. november 12.

A legfrissebb hírek szerint a HTC One utódja már 2014 áprilisa előtt bekerülhet a legnagyobb amerikai szolgáltatók kínálatába.

Az @Evleaks értesülései szerint a HTC M8 néven fejlesztett zászlóshajója – amely logikus következtetések szerint az M7 belső nevű HTC One utódjának ígérkezik – már 2014 első negyedévében bekerülhet az amerikai Verizon Wireless, AT&T és T-Mobile szolgáltatók kínálatába. Az újdonság viszonylag korai érkezése érthető: a tajvani gyártó nyilván tartani akarja a lépést a konkurensekkel, s amennyiben hihetünk a mendemondáknak, a Samsung már rögtön a jövő év elején piacra szeretné dobni a Galaxy S sorozat következő tagját.

 

 

A HTC készülőben lévő nagyágyújáról, pontosabban annak hátlapjáról korábban kiszivárgott néhány fotó, melyek alapján a One (4,7 hüvelyk) és a One Max (5,9 hüvelyk) között képez majd egyfajta átmenetet, már ami a méretét illeti. Pletykák szerint a készülék tudása felülmúlja majd minden eddigi HTC modellét: működéséért egy négymagos Snapdragon 800 processzor felel, amit 3GB RAM és ujjlenyomat-olvasó egészít ki, fedélzetén pedig a Sense 6.0 kezelőfelülettel átitatott Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít majd szolgálatot.

 

A kép csak illusztráció!

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza