Bemutatkozott a HTC One Mini

Kütyü Magazin - 2013. július 18.

A HTC ma bemutatta a HTC One minit, amely a számos díjjal elismert és 181 országban bevezetett HTC One kompakt kiadása. A legújabb Android verzióval és a HTC Sense-szel felvértezett készülék a 4,3 hüvelykes HD kijelző és a kétmagos 1.4 GHz-es processzor mellett magáénak tudhatja a HTC One jellegzetes kialakítását valamint a HTC BlinkFeed, HTC Zoe, és HTC BoomSound funkciókat is.

“Büszkék vagyunk arra, hogy magunkénak mondhatjuk a piac egyik vezető okostelefonját, melyet a HTC One mini formájában egy kisebb testvérrel is kiegészítünk. A HTC One mini-ben megtalálható miden, amitől a HTC One sikeressé válhatott, kisebb, praktikusabb külsőben.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója.

HTC BoomSound: a telefonok hangzása megváltozott

A HTC One a HTC BoomSound két előlapi sztereó hangszórójának köszönhetően újat alkotott az okostelefonok világában. A HTC One mini és a beépített erősítők együtt ugyanilyen erőteljes hangzást ígérnek. A Beats Audio™ integrációval kiegészülve a készülék zenehallgatás, videonézés vagy játék közben is különleges élményt nyújt.

HTC BlinkFeed: Kedvenc tartalmaid egy képernyőn

A HTC BlinkFeed egyetlen élő hírfolyammá változtatja a kezdőképernyőt, melyen kizárólag az előre kiválasztott témájú hírek jelennek meg, legyen szó közösségi oldalakról, friss hírekről, fotókról. A HTC BlinkFeed naponta több mint 10,000 bejegyzést (feed) is megjeleníthet, amelyek egy helyen, könnyen és azonnal elérhetőek.

HTC UltraPixel kamera HTC Zoe és Video Highlights funkcióval

A HTC UltraPixel kamera 300%-kal több fényt képes beengedni a hagyományos okostelefonok kameráihoz képest, ennek köszönhetően részletgazdag, nagy dinamikatartományú fotók készítését teszi lehetővé, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A HTC Zoe életre kelti a különleges pillanatokat 3mp-es videók formájában, amelyeket aztán tovább is lehet szerkeszteni. A galériában tárolt fotók így szinte élővé válnak, a Video Highlights pedig tovább színesíti a fotókat, hiszen automatikusan 30mp-es videót készít a különleges eseményekről. Ehhez választhatunk zenei aláfestést az előre feltöltött zenék közül vagy akár saját könyvtárunkból is.

A HTC One mini szeptembertől lesz elérhető Magyarországon, ezüst és fekete színekben.

A készülék specifikációját innen töltheted le (pdf formátumban).

 

 

 

 

Vissza