Európába jön a Galaxy J?

Farkas Norman - 2013. november 19.

Japán premierje után Tajvanon is felkerülhet az üzletek polcaira a Galaxy Note 3 és a Galaxy S4 előnyeit egyesítő Samsung Galaxy J. Érdekesség, hogy a készülék valamivel később Ázsia egyéb régióiban, sőt Európában is megjelenhet.

Emlékszel a Samsung Galaxy J nevű mobiljára? Egy friss modell, melynek személyében egyfajta Galaxy Note 3/Galaxy S4 hibridet ismerhettünk meg, ami kizárólag a japán NTT Docomo szolgáltató kínálatában jelent meg. Nos, a friss infók szerint hamarosan egyéb régiókban is kapható lesz ez a Snapdragon 800 processzorral hajtott, rózsaszín, kék és fehér árnyalatokban pompázó csúcskészülék, mivel a dél-koreai gyártó elégedetlen a Galaxy S4 eladásokkal, és úgy gondolja, nagyobb sikert érhet el a felső kategóriás okostelefonok piacán, ha több terméket több országban tesz elérhetővé.

A Blog of Mobile értesülései szerint a tajvani hírközlési felügyeleti szerveknél felbukkant egy SGH-N075T modellszámú készülék, ami biztosan az ötcolos Full HD kijelzővel és 3GB RAM-mal ellátott Galaxy J (SGH-N075) egy változata. A készülék megjelenésének várható időpontjáról egyelőre nincs hír, de valószínű, hogy a kínai újév környékén landol majd a piacon.

Persze felmerül a kérdés, hogy ha Tajvanon elérhető lesz az eddig az NTT Docomo exkluzív mobiljának hitt készülék, akkor miért ne vezetné be a Samsung később más régiókban is? Nos, elképzelhető, hogy néhány további ázsiai országban is elindul a telefon forgalmazása, ahogy a gyártót ismerve az sem lenne meglepő, ha az európai piacon is adna neki egy esélyt. Ugyanakkor a Vén Kontinensen eleve Snapdragon 800 processzor köré épülő Galaxy S4 modellek futnak (szemben az ázsiai verziókkal), ezért logikusabb lenne a cég részéről, ha egy kívül-belül újdonságot hordozó csúcsmobillal próbálkozna.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza