Itt a Bluetooth-os G-SHOCK karórák második generációja

Kütyü Magazin - 2013. december 4.

Az idén 30 éves G-SHOCK-nál beköszöntött az okostelefonálás következő korszaka. Ennek jegyében az új Bluetooth-os modellek a márka strapabíró, klasszikus formáját fejlett technikai megoldásokkal ötvözik. Így az óra már nem csak hagyományos időmérőként működik, hanem menet közben a legnagyobb kényelemben játssza kezünkre telefonunk minden fontos értesítését.

A Bluetooth-os karórák már eddig is képesek voltak a rezgő értesítés-kijelzésre és a pontos idő automatikus szinkronizálására. A második generációs modellek viszont már kétirányú működést biztosítanak, így akár egyetlen gombnyomással irányíthatjuk csuklónkról mobilkészülékünk zenelejátszóját. Ez nem minden, hiszen a telefon segítségével teljesen testre szabhatjuk karóránkat az Apple App Store-ból vagy a Google Play áruházból ingyenesen letölthető G-SHOCK+ mobilalkalmazással.

Az új, Bluetooth-os G-SHOCK karóra a DW-6900 klasszikus alakját és legendás strapabíróságát örökölte, de akinek a forma mellett a méret is fontos, annak egy megnövelt, 56mm átmérőjű változat is rendelkezésre áll. A 200 méteres mélységig vízálló modell kétféle – fekete és fehér – színben érhető el. Az okostelefonok használatát új szintre emelő GB-6900B többek között LED-es számlapvilágítással, visszaszámlálóval, világórával és ébresztővel is rendelkezik, így garantáltan képes felkelteni a mindentudó karórák rajongóinak figyelmét.

 

 

A GB-6900B ajánlott fogyasztói ára: 59.990 Ft, a GB-X6900B ajánlott fogyasztói ára: 64.990 Ft. Az órákra 2 év garanciát csak a hivatalos forgalmazó partnerek biztosítanak.

 

 

Vissza