LG G3 – nyolc mag, 16 megapixel és 2K kijelző?

Farkas Norman - 2013. december 30.

Újabb pletykák érkeztek az LG következő zászlóshajójáról. A friss infók szerint 2K kijelzőt, 16 megapixeles kamerát és nyolcmagos processzort kap a jövevény.

Az LG egy remek készüléket dobott piacra a G2 személyében, amely egyedi újításokkal és praktikus megoldásokkal ötvözi a felsőkategóriás hardver előnyeit. Ez azonban csak a kezdet, hiszen máris készül az utód, mely minden bizonnyal a G3 nevet kapja.

A legfrissebb pletykák szerint a 2014 második felében érkező csúcsmobil meghajtásáról egy következő generációs nyolcmagos processzor gondoskodik, amit 2560 x 1440 pixel felbontású 2K (vagy QHD) kijelző és 16 megapixeles optikai képestabilizátorral ellátott kamera egészít ki. A G3 tehát egy vérbeli erőgépnek ígérkezik, melynek megjelenítője elképesztően éles képet nyújt, s multimédia frontján is kiemelkedő teljesítménnyel kecsegtet.

Egyelőre nem tudni, hogy a zászlóshajó processzorát az LG-vel jelenleg is együttműködő Qualcomm szállítja-e vagy más, de akár az is előfordulhat, hogy házon belül készül majd a bivalyerős egység. Kiszivárgott benchmark teszteredmények szerint ugyanis az LG műhelyében készül egy Odin nevű SoC, ami tartalmaz egy az ARM big.LITTLE architektúrájára épülő nyolcmagos processzort, amely négy Cortex-A7 és négy Cortex-A15 magot vonultat fel.

 

Az LG Odin chip az AnTuTu Benchmark szoftverben

 

[Forrás: IntoMobile]

Kulcsszavak: LG, LG G3, pletyka
Vissza