Európába jön a Moto X?

Farkas Norman - 2014. január 8.

A Motorola január 14-én, Londonban tart egy sajtótájékoztatót, melyen minden bizonnyal a jelenleg csak Amerikában kapható Moto X európai bevezetését fogja bejelenteni.

A Motorola jelenleg két izgalmas készülékkel van jelen az androidos mobilok piacán: az egyik a kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró Moto G, a másik pedig a kizárólag az Egyesült Államokban és Brazíliában kapható Moto X, amely egyedi testreszabási lehetőségeivel tűnik ki a tömegből.

Eddig csak álmodozhattak az európai felhasználók a Moto X nyújtotta gyönyörökről, ám ez hamarosan megváltozhat. A Google tulajdonában lévő amerikai gyártó sajtómeghívókat küldött ki, melyek a következő, január 14-én, Londonban megrendezésre kerülő eseményére szólnak. Mivel a cég nem mutatott be új telefont a CES-en, csak a februári Mobile World Congress-re készül néhány érdekességgel, szinte borítékolható, hogy a Moto X európai megjelenése lesz a londoni buli fő témája. Ha már itt tartunk, rejtély, hogy a Moto Maker szolgáltatások, melyek lehetővé teszik a Moto X testreszabását, elérhetők lennének-e valamilyen formában a Vén Kontinensen.

Persze azért nem zárhatjuk ki vadonatúj Motorola mobilok érkezését sem, bár kissé furcsa, hogy eddig pletykákat sem hallottunk ilyen jövevényekről. Egy biztos: január 14-én minden kiderül.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza