Érkezik a Lumia Black frissítés a Nokia mobilokra

Farkas Norman - 2014. január 10.

Nyolc Windows Phone 8 rendszerű Nokia modellre lesz elérhető világszerte a Lumia Black nevű frissítés, mely tonnányi új funkciót és javítást tartalmaz.

A finn gyártó fejlesztői nem lazsáltak az elmúlt hónapokban, hanem elkészítették a korábban kiadott Windows Phone 8 rendszerű modellekre szánt Lumia Black frissítést. Egy szimpla javítócsomagnál sokkal jelentősebb update-et köszönthetünk személyében, ami első körben a Lumia 925 és 1020 készülékekre érkezik meg, az elkövetkezendő hetekben pedig a Lumia 920, 820, 720, 625, 620 és 520 típusok számára is elérhető lesz.

 

 

A csomag számos hibajavítás mellett olyan érdekességeket is tartalmaz, mint a megújult Nokia Camera alkalmazás, a több értesítést megjeleníteni képes lezárt képernyő, vagy a Nokia Beamer, aminek segítségével néhány mozdulattal a tévére vagy a monitorra  varázsolhatjuk a telefonunk kijelző képét. Ha kíváncsi vagy a frissítés további újdonságaira, nézd meg az alábbi videót. Ha pedig máris megérkezett készülékedre az update, szívesen olvassuk véleményedet a hozzászólások között.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza