Érkeznek a nagykijelzős Samsung Galaxy Pro táblagépek

Czipperer Dia - 2014. február 4.

Február 13-án, egy nappal Bálint-nap előtt mutatja be a Samsung extra nagy kijelzős Android táblagépét, a Galaxy Note Prót, márciusban pedig a Tab Pro is kapható lesz.

A hivatalos bejelentés szerint a Samsung két nagykijelzős modellt is bemutat még év elején, melyről már korábban is beszámoltunk. Ám, akkor még csak találgatni lehetett a pontos megjelenést, amit a vállalat hivatalosan is bejelnetett.

Mindkét táblagépen 4.4 Android KitKat operációs rendszer fut, kijelzőméretük pedig 12,2 hüvelyk, bár utóbbiból kisebb méretű változatok is kaphatók lesznek.

A Samsung új táblagépe, a Galaxy Note Pro Valentin-nap előtt egy nappal, február 13-án debütál. Két változatban is elérhető lesz: a 64 gigás verzió 849,99 dollárért, a 32 gigás pedig 749,99 dollárért kapható majd. Ezzel az árral a legdrágább androidos táblagépek közé tartozik.
 

Galaxy Note Pro


A Galaxy Tab Pro modell S Pennel és többféle kijelzőmérettel érkezik. A 12,2 hüvelykes változat mellett egy 10,1-es és egy 8,4 hüvelykes verzió is kapható lesz. A legnagyobb méretű tablet 32 GB tárhellyel 649,99 dollárért lesz kapható, a 10,1-es verzió 16 gigás változatban 499,9 dollárba kerül majd. A 8,4 hüvelykes modell szintén 16 GB tárhellyel felszerelve jön, ennek ára 399,99 dollár lesz. Ez a készülék azonban csak márciusban landol a piacon.
 

Galaxy Tab Pro


A Note és Tab készülékek „Pro” változatai még a januári CES-en mutatkoztak be, ahol már a specifikációkról is lehullt a lepel. A készülékek 2560 x 1600 pixel felbontással és 3 giga RAM-mal rendelkeznek. Mindegyik táblagépen megtalálható az előretelepített Remote PC alkalmazás, amellyel a tulajdonosok távolról is irányíthatják Windows PC-jüket. Az eszközöket a felhasználók távirányítóként is használhatják, és több alkalmazást is futtathatnak párhuzamosan, mindegyiket külön ablakban. Mindkét készülék kapható lesz Wi-Fi + LTE verzióban is.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza