Samsung Galaxy Tab 3 Lite – az alsókategória versenyzője

Czipperer Dia - 2014. január 17.

A Samsung lengyel terméktámogatás oldalán tűnt fel Galaxy Tab 3 szériájának új, egyszerűbb kiadású tagja, mely a Tab 3 Lite nevet kapta, és tegnap hivatalosan is bemutatkozott.

Az új táblagép, a Lite a Galaxy Tab 3 újabb, egyszerűsített kiadása, ám elődjéhez hasonlóan szintén 7 hüvelykes megjelenítővel (1024x600) szerelték fel. Emellett a processszor és a memóriaméret is megegyezik. Fedélzetén pedig Android 4.2 Jelly Bean teljesít szolgálatot.

A készülék egy 1,2 GHz órajelű kétmagos processzort kapott (ARM Cortex-A9), 1 giga RAM-ot, valamint 8 giga belső tárhelyet. Utóbbi microSD-vel tovább bővíthető.

Fényképezés terén gyengébb rokonánál: a hátsó kamera ez esetben ugyanis csak 2 megapixeles képek rögzítésére alkalmas. Az akkumulátor kapacitása valamivel szerényebb: 3,600mAh vs 4,000mAh.

Az Übergizmo számolt be a lengyel oldalról. A felbukkant képek egy kézikönyvhöz készültek, amely már sejtette, hogy hamarosan érkezik a táblagép.


A Tab 3 Lite pedig tegnap hivatalosan is bemutatkozott. Egyelőre még nem tudni azonban, mikor és milyen áron szándékoznak piacra dobni a készüléket, ám azt már elárulták, hogy fekete és fehér színekben lesz kapható.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza