Az LG L Series III mobiljai az MWC-n – L90, L70 és L40

Kütyü Magazin - 2014. február 27.

Ahogy vártuk, a kisebbik dél-koreai gyártó a Mobile World Congressen is a nagyközönség elé tárta a divatos L Series család harmadik generációját. Az L40, L70 és L90 készülékek dizájnjukat tekintve több elemet örököltek a G sorozat tagjaitól, de hardveres és szoftveres fonton is több újdonsággal szolgálnak.

Bemutatkozott az LG L Series III az MWC-n  

A legújabb L Series termékcsalád az LG névjegyének számító formatervezéssel és Android 4.4 rendszerrel érkezett az idei Mobil Világkongresszusra 

 

Budapest, 2014. február 27. — Az LG Electronics (LG) az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be a népszerű L Series termékcsalád harmadik generációját. Az L Series III  az LG egyedi, minimalista formatervezési irányvonalát viszi tovább, ugyanakkor továbbfejlesztett hardvert és kezelőfelületet, valamint a kategóriában nem jellemző, legfrissebb operációs rendszert kapott. Az L Series és az L Series II készülékek nemzetközi sikerét az L Series III minden bizonnyal  folytatja majd, hiszen a legújabb sorozat egyedi külsejét és praktikus szolgáltatásait az LG prémiumkategóriás G sorozata ihlette.

Az LG formatervezési hagyományai a szemet gyönyörködtető L Series III okostelefonok minden részletén tetten érhetők. Az egybefüggő felület, az igényes kidolgozás, az elegáns fémkeret és a Quick Window intelligens védőtok tökéletes harmóniát alkot az L Series III készülékeken. A három élénk színben elérhető Quick Window az LG első, kifejezetten középkategóriás készülékhez tervezett védőtokja. A Quick Window nem csupán leejtés és ütődés ellen nyújt védelmet, hanem ablakán keresztül felnyitás nélkül is láthatóvá teszi a pontos időt, illetve azt is, hogy kitől érkezik hívás.

Az L Series III modellek Android 4.4 KitKat operációs rendszerükkel még inkább kiemelkednek a középkategóriájú termékek közül. Az LG a termékcsalád valamennyi tagját a Google legfrissebb operációs rendszerével dobja piacra, így a legújabb, optimalizált Android platform szélesebb közönség számára is elérhetővé válik. A korábbi verzióknál még látványosabb és még inkább magával ragadó felület mellett az Android 4.4 KitKat operációs rendszer nagyobb teljesítményt és felhasználóbarátabb élményt nyújt.

„Az LG prémium termékeinél már megszokott kifinomult forma mellett az L Series III család tagjai a felhasználói előnyök egész sorát nyújtják, így jóval többet jelentenek egyszerű frissítésnél — mondta el Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. — Az L Series III az operációs rendszertől a kezelőfelületig minden elemével hűen tükrözi az LG célját, mégpedig azt, hogy minél több vásárlóhoz juttassa el a legkiválóbb okostelefonokat. Biztosak vagyunk benne, hogy az L Series III termékcsalád jelentős sikereket ér majd el a 3G-készülékek piacán.”

Az MWC 2014 kiállítás látogatói a barcelonai Fira Gran Via központ 3-as termében élőben is megtekinthetik az L Series III család első három tagját, az L40, az L70 és az L90 modelleket.

 

 

Vissza