Egyedüli mobilszolgáltató a Vodafone a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Kütyü Magazin - 2014. április 3.

Vodafone mobilkommunikációs szaküzlet nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér érkezési oldalán. Ezzel a magyarországi mobilszolgáltatók közül egyedüliként jelenik meg a repülőtéren.

Megnyílt a Vodafone Airport üzlet a reülőtér érkezési oldalán, ahol a forgalomhoz igazodva  az átlagos napi 8-12 órás nyitva tartásnál hosszabb időben , naponta 13 órán át várják az ügyfeleket az idegen nyelveket beszélő munkatársak.

 

 

Az üzlet év 365 napján nyitva tart, amellyel a Vodafone elsősorban a Magyarországra érkezőknek kínál szolgáltatásokat, feltöltő kártyás csomagokat, de emellett felkészült az esetleg otthon felejtett töltők, fülhallgatók, hálózati átalakítók és egyéb kiegészítők pótlására is, így ezeknek a termékeknek a lehető legszélesebb választékával áll a vevők rendelkezésére. 

Az üzletben a Vodafone Magyarország teljes kínálata elérhető, így előfizetések megkötésére is van lehetőség, illetve az érkezőkre való várás ideje alatt meg lehet ismerkedni a legújabb, legnépszerűbb okostelefonokkal, táblagépekkel.

 

 

Sokszor előfordul, hogy valakinek épp az utazás előtti percekben jut az eszébe, hogy elfelejtette befizetni a számláját, vagy nem töltötte fel az egyenlegét. Mivel a Vodafone Airport szaküzletben ez is megoldható, többet a Vodafone ügyfeleinek ez sem lesz probléma, csak át kell sétálniuk a repülőtér érkezési oldalára és ott mindent el tudnak intézni még az utazás előtt.

 

Vissza