Te is lehetsz startup!

Kütyü Magazin - 2014. április 11.

A Piac & Profit április 29-ei konferenciájának fókuszában a startupok állnak. A résztvevők számos hazai sikertöténettel ismerkedhtnek meg, valamint új ismeretekkel is gazdagodhatnak a témában.

Bármelyik kkv lehet startup. Nem a pénzen és nem a cég életkorán múlik. A Piac & Profit szerint ha a cégünkben a fejlesztés, innováció folyamatos, ha a piacunkat képesek vagyunk újraértelmezni, ha soha nem elégszünk meg az eredményeinkkel, és a globális terjeszkedés a célunk, akkor startupok és startuperek vagyunk. Akkor mi is kapósak lehetünk a befektetők szempontjából,é s hozzájuthatunk  jelentős, kedvező feltételű, támogatott forrásokhoz. Startup-gondolkodással, cégkultúrával akár cégen belül, akár új vállalkozásként ki lehet fejleszteni a startup-lábakat.

Az áprilisi rendezvényen számos kérdésre választ kapnak a résztvevők, például arra, hogy miben különbözik a startup a többi induló és fejlődésben levő vállalkozástól; hogyan válhatunk mi magunk isstartuppá, és hogyan érjük tetten, illetve fejlesszük ki magunkban a startup-gondolkodást és cégkultúrát, továbbá a legfontosabb: miért is érdemes startupnak lenni?

A részletes program letölthető itt: Startup_program.pdf

 

Vissza