Szűrés

A(z) start-up kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyar fejlesztésű fotóválogató alkalmazás mobilra – Sortpad

2014. június 27. -

Sokat szeretnek az okostelefonjukkal fotózni, de a galériában uralkodó káosszal már nem foglalkoznak. Egy magyar startup erre is megtalálta a megoldást: a Sortpad megszűnteti a káoszt, és gyorsan, hatékonyan rendezi a képeket az okostelefonon.

Tovább

Zsebnyomtató bármilyen papírhoz

2014. április 28. -

Zsebben elférő és bármilyen papírmérethez alkalmazható nyomtatót készül piacra dobni jövőre egy izraeli startup. A projektet a Kickstarteren gyűjtött támogatásokból finanszírozzák.

Tovább

Te is lehetsz startup!

2014. április 11. -

A Piac & Profit április 29-ei konferenciájának fókuszában a startupok állnak. A résztvevők számos hazai sikertöténettel ismerkedhtnek meg, valamint új ismeretekkel is gazdagodhatnak a témában.

Tovább

Smartmobil 2014: magyar startupok a világsiker küszöbén

2014. március 18. -

Nemzetközi is kezdenek sikeresek lenni az új magyar startupok, többen a tavalyi Smartmobil (SM) konferencián kaptak lendületet. A Prezi, a Ustream, a LogMeIn és az NNG példáját követve újabb hazai fejlesztések indultak el a világsiker útján. A SOPRESO bizonyítja, hogy prezentációs app fejlesztésben tudunk újat mutatni, a StatzUp virtuális focival, a Response és a Turtle Games pedig a nagysikerű Guitar Hero mobilos változatával, a SongArckal ér le sikereket.

Tovább