Prémium Ultrabook leválasztható kijelzővel – Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W

Czipperer Dia - 2014. május 28.

A Toshiba legújabb Ultrabookja táblagépként is megállja a helyét leválasztható kijelzőjének köszönhetően. A vállalat új masinája kiváló teljesítményt, prémium hangminőséget és multimédiás élményt kínál.

Satellite Click 2 Pro P30W –
Prémium 2 az 1-ben Ultrabook leválasztható kijelzővel 

 

2014. május 28., Budapest, Hungary – A Toshiba Europe GmbH bejelentette első, leválasztható kijelzővel rendelkező, fogyasztói piacra szánt UltrabookTM számítógépét, a Satellite Click 2 Pro P30W-t. A prémium kialakítású, kitűnően hordozható 2 az 1-ben laptop kihasználja az UltrabookTM és a táblagép üzemmódok minden előnyét, így számos eltérő feladathoz is kiváló.

 

Manapság a felhasználók egy Ultrabook teljesítményét és egy tablet kényelmes használatát egyaránt igénylik. A Satellite Click 2 Pro P30W UltrabookTM rugalmas használatot tesz lehetővé útközben, otthon és az irodában is, ugyanakkor nem kell lemondanunk a nagy teljesítményről és a kiváló multimédiás funkciókról sem” – mondta Sandor van der Ham, a Toshiba Europe GmbH Személyi Megoldások Csoportja Fogyasztói Számítógépek Üzletágának elnökhelyettese. 

Sokrétű használat, kényelmes kezelés

A Satellite Click 2 Pro P30W egy teljes funkcionalitással rendelkező Ultrabook és egy sokféle módon használható táblagép ötvözete. Az egyszerűen lecsatolható, háttérvilágítással is rendelkező billentyűzet segítségével az adatbevitel sem jelenthet gondot, így munkánk elvégzéséhez nincs szükség másik eszköz használatára. Az egy kézzel is kényelmesen leválasztható kijelző lehetővé teszi, hogy az eszközt mindig igényeinknek, az elvégzendő munkának, a megtekintendő tartalomnak és a környezetnek megfelelő üzemmódban használhassuk.

A standard és a továbbfejlesztett billentyűzet a választékot tovább szélesíti, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást. A standard billentyűzet hosszú, akár 6 órás akkumulátor üzemidőt kínál, így kedvenc filmjeinket útközben is megtekinthetjük, de ha szükséges, menet közben is dolgozhatunk rajta. A továbbfejlesztett billentyűzet ráadásul akár 9 óra akkumulátor üzemidőt biztosít, így ha szeretnénk, szinte egész nap, az irodától távol is végezhetünk rajta munkát. A beépített 500 GB-os merevlemezen pedig hatalmas médiatárat, pl. zenéket, filmeket is magunkkal vihetünk.
 


Kiváló hordozhatóság és stílus

A Satellite Click 2 Pro P30W egy kiválóan hordozható számítógép. Tablet üzemmódban csak 11 mm, a billentyűzettel használva pedig mindössze 20 mm vastag. A pehelykönnyű és vékony, stílusos, mégis profi, aranyszínű, szálcsiszolt alumínium készülékház bármilyen környezetben jól mutat.  

Szórakoztatás felsőfokon  

A beépített multimédiás funkcióknak köszönhetően videóinkat, zenéinket, fotóinkat útközben is kiváló minőségben játszhatjuk le. A táblagépbe épített, DTS Sound hangzásjavítással ellátott harman/kardon hangszórók kiemelkedő hangélményről gondoskodnak. A Full HD (1920 x 1080) IPS, tízujjas érintésvezérléssel is ellátott kijelző használata rendkívül kényelmes, továbbá minden tartalom tűélesen jelenik meg rajta. Az eszköz a beépített környezetifény-érzékelő segítségével a képernyő fényerejét a fényviszonyoknak megfelelően állítja be.

A billentyűzet egy nagyméretű érintőlapot is tartalmaz, így a gesztusvezérlő funkcióval is ellátott Windows 8.1 kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes, külön egér használatára sincs szükség, így a Satellite Click 2 Pro P30W-vel pontosan úgy dolgozhatunk, akár egy hagyományos laptoppal.

Prémium kialakítású Ultrabook, kiváló teljesítmény útközben is

A 4. generációs Intel Dual Core i5, Ultrabookokhoz fejlesztett processzorokkal és Intel HD 4400 grafikus egységgel ellátott Satellite Click 2 Pro P30W szórakozásra és munkára – akár több alkalmazás egyidejű futtatására is - egyaránt kiválóan, nehézségek nélkül használható. A beépített, akár 256 GB kapacitású SSD meghajtóval ellátott táblagép nagyszámú multimédiás fájl és dokumentum tárolására képes, így azokat útközben is azonnal használhatjuk, és a rendszerbetöltés sem tart sokáig. 
 


Adatátvitel és csatlakozási lehetőségek kompromisszumok nélkül

Az előlapi, HD felbontású webkamerának és a zajcsökkentő funkcióval ellátott mikrofonoknak köszönhetően a Satellite Click 2 Pro P30W laptoppal kiváló minőségű videohívásokat kezdeményezhetünk kollégáinkkal, barátainkkal. A beépített, 5 megapixeles felbontású autófókuszos hátlapi kamerával pedig kiváló minőségű fényképeket készíthetünk.

A Satellite Click 2 Pro P30W mindkét üzemmódban számos csatlakozási lehetőséget kínál. A tabletet 4k felbontású tartalom átvitelére is képes micro-HDMI-kimenettel is ellátták, így egy csatlakoztatott, a célra alkalmas tévékészüléken UHD tartalmainkat kiváló minőségben tekinthetjük meg. A táblagép tartalmaz továbbá egy teljes méretű USB 2.0 portot és egy micro SD/SDHC/SDXC kártyaolvasót is, így a nagyméretű adatok cseréje sem jelenthet gondot. A billentyűzetben található HDMI-kimenet, a két USB 3.0, valamint a teljes méretű SD-kártyaolvasó segítségével laptopunkat még kényelmesebben használhatjuk. A beépített Intel WiDi funkciónak köszönhetően a Satellite Click 2 Pro P30W eszközhöz vezeték használata nélkül is csatlakoztathatunk nagy kijelzőt, így prezentációinkat, videóinkat, fotóinkat problémamentesen oszthatjuk meg barátainkkal vagy kollégáinkkal. A laptop a legújabb, ‘802.11ac’ szabványú, nagy sebességű Wi-Fi adatátvitelt, valamint a Bluetooth 4.0 funkciót is támogatja. 

A Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W 2014 harmadik negyedévében kerül az európai boltokba. 

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W:

  • Kijelző: 13,3 hüvelykes (33,8 cm) Full HD (1920 x 1080), 300 NIT, IPS kijelző kapacitív tízujjas érintésvezérléssel
  • Processzor: 4. generációs Intel® Dual CoreCore i5 UltrabookokhozTM kifejlesztett processzor Intel® Turbo Boost Technology 2.0-val
  • Grafikus egység: Intel® HD graphics 4400
  • SSD/HDD: akár 256 GB SSD mSATA a táblagépbe beépítve, ezen felül egy további, 7 mm vékony, 500 GB HDD a továbbfejlesztett billentyűzet dokkolóba beépítve
  • Memória: akár 8 GB DDR3L, 1 600 MHz
  • Tablet csatlakozók: 1x Micro HDMI®-kimenet Ultra HD támogatással, teljes méretű 1 x USB 2.0 port, microq SD/SDHC/SDXC kártyaolvasó, mikrofon/fejhallgató egyesített port
  • A billentyűzet csatlakozói: 1x HDMI®-kimenet Ultra HD támogatással, 2x teljes méretű USB 3.0 port, ebből 1 x Sleep-and-Charge funkcióval, 1x teljes méretű SD/SDHC/SDXC kártyaolvasó, mikrofon/fejhallgató egyesített port
  • Adatátvitel: Intel® kétsávos Wireless-AC 7260, Bluetooth® 4.0, Intel® WiDi, HD felbontású előlapi webkamera sztereó mikrofonnal, 5 MP-es autófókuszos hátoldali kamera környezetifény-érzékelővel
  • Audió: DTS Sound hangzásjavító eljárással ellátott harman/kardon® hangszóró Sleep & Music  
  • Operációs rendszer: Windows 8.1 Update 64 bit
  • Akkumulátor üzemidő: akár 9 óra a továbbfejlesztett billentyűzet-dokkoló használatával (ami beépített akkumulátort és egy HDD-t tartalmaz)
  • Szín: szálcsiszolt aranyszínű kialakítás
  • Méretek: tablet: 331 x 215 x 11 mm; teljes kiépítés: 331 x 249 x 20 mm (23 mm a továbbfejlesztett billentyűzet-dokkolóval)
  • Tömeg: tablet: 1,05 kg, teljes kiépítés: 2,05 kg/2,32 kg a továbbfejlesztett billentyűzet-dokkolóval


     
Vissza