Most ingyenes a SwiftKey Android billentyűzet

Farkas Norman - 2014. június 11.

A mai frissítés megjelenésével átmenetileg ingyen elérhető a népszerű SwiftKey Android billentyűzet. Az akció nem csak az új, hanem a régi SwiftKey felhasználóknak is tartogat meglepetéseket.

Örömhír az androidos felhasználók számára, hogy egy új frissítésnek köszönhetően átmenetileg ingyen és bérmentve tölthetik le telefonjukra a SwiftKey prémium Android billentyűzetét a Google Play Áruházból. A témázható virtuális klaviatúrát eddig egyébként 4 dollárért lehetett megvásárolni, szóval most sokat spórolhatnak az új felhasználók. Azok sem maradnak üres kézzel, akik már korábban megvették a programot, ugyanis ők egy 5 dollár értékű témapakkot (10 témát tartalmaz) kapnak ajándékba a frissítés telepítése után.

A megújult SwiftKey a fentiek mellett saját, jelenleg 30 témát tartalmazó áruházzal és több, mint 800 emotikonnal áll rendelkezésünkre. Jó látni, hogy az eddig a béta verzióhoz kínált fejlesztések végre a végleges programban is helyet kaptak.

 

 

A SwiftKey fejlesztései biztosan még felkapottabbá teszik a szoftvert az androidosok körében, de ez csak a kezdet, hiszen hamarosan az iOS platformon is hódításba kezdhet a program, hála az iOS 8 újításainak, melyek lehetővé teszik a harmadik féltől származó billentyűzetek használatát.

 



 

[Forrás: Engadget]

Vissza