Új Inspiron modellek és Ultrasharp multimédiás monitorok a Dell palettáján

Kütyü Magazin - 2014. június 17.

A Dell bemutatta az új Inspiron 11 3000 és az Inspiron 13 7000 sorozat 2-in-1, valamint a 20 3000 sorozat All-in-One modelljeit. Emellett bejelentette az UltraSharp UZ2715H, UZ2315H és UZ2215H multimédiás monitorokat is. A termékek innovatív formavilága és a csatlakozási lehetőségek széles kínálata egyszerre biztosítja a játék élményét és a hatékony munka lehetőségét.

Dell Inspiron 2-in-1 modellek

Az új Inspiron 2-in-1 modellekkel pillanatok alatt lehet váltani a görgetés és a gépelés között, így ideális választás a táblagépek és a számítógépek legjobb tulajdonságait kereső felhasználóknak. A 11 és a 13 hüvelykes készülékek olyan egyedi zsanérkialakítással rendelkeznek, amely segítségével a laptop 360 fokos szögben átforgatható, így táblagéppé alakítható. A 10 ujjas kapacitív érintőképernyővel szinte minden feladat kényelmesen megoldható: akár hagyományos billentyűzettel írjuk a félév végi esszét, akár táblagép módban lapozunk egy elektronikus könyvben. A legújabb Intel processzoroknak köszönhetően a nagy teljesítményű gépek azonnal reagálnak, így pillanatok alatt megoldható a váltás a különböző feladatok között például egy projektfeladat vagy a barátokkal és családdal való online csevegés között.

Az összes Inspiron terméken elérhető új funkciók közé tartozik a 20 GB felhőalapú Dropbox tárhely a megosztáshoz, a mentéshez és a közös munkához, valamint egy arcfelismerő szoftver, amely biztonságosabbá teszi a jelszóvédett weboldalak használatát.  

  • Az Inspiron 11 3000 sorozat 2-in-1 modell akár Intel Pentium négymagos processzorral is elérhető, kiváló mobilitást biztosít, és az 500 GB tárolókapacitásnak köszönhetően a felhasználók maguknál tarthatják videóikat, képeiket és zenéiket. A könnyű kialakítás és az akár 8 óra 18 perces akkumulátor üzemidő egyszerűvé és hatékonnyá tesz még egy városban rohangálással töltött napot is. Amikor pedig elérkezik az idő a szórakozásra, a szegélyig kifutó kijelző és a széles betekintési szög tökéletes megoldás a tévésorozatok vagy filmek megtekintésére A Waves MAXXAudio technológia megdöbbentően valósághű hangvilága teszi teljessé a magával ragadó szórakozás élményét.

    Inspiron 11 3000


  • Az Inspiron 13 7000 sorozat 2-in-1 modellje 4.generációs Intel Core i processzorral rendelkezik, és számos további funkciót kínál. Például a hatékonyságot elősegítő háttérvilágítású billentyűzetet, vagy a 13,3 hüvelykes, opcionális Full HD kijelzőt. A beépített passzív digitális toll tökéletes a jegyzeteléshez vagy a rajzok finom szerkesztéséhez, az ingyenes 20 GB Dropbox tárhely pedig gondoskodik róla, hogy a fontos dokumentumok mindig elérhetők legyenek.

Dell Inspiron 20 3000-res sorozat All-in-One

Az új Inspiron 20 3000 sorozat a Dell legújabb, belépő szintű all-in-one modellje, amely vonzó funkciókat és prémiumkategóriás hangszórókat párosít a hihetetlenül vékony és könnyű kialakítással. A 19,5 hüvelykes HD kijelzővel és a minimum négymagos Intel Pentium processzorokkal rendelkező AIO készülék elég könnyű ahhoz, hogy hordozható legyen a lakáson belül, így bármikor eldönthetjük, hogy hol és hogyan kívánjuk megnézni az esti filmet. Ha elsősorban családi számítógépként szeretnénk használni a nappaliban, de néha át szeretnénk vinni a gyerekszobába, hogy csendesen lehessen koncentrálni a házi feladatra: mindez gond nélkül, könnyedén megoldható.

Az AIO készülékhez állítható A-állvány tartozik, amellyel többféle módon tekinthetők meg a tartalmak: bárhová helyezzük a készüléket, kényelmes, intuitív lesz a használata. A Waves MAXXAudio technológia és a beépített mélynyomó nagyszerű hangminőséget biztosít, így a minőségi médiafogyasztás rendkívül kedvező áron érhető el. 

Dell UltraSharp multimédiás monitorok

Az új 27, 23, és 21,5 hüvelykes Dell UltraSharp multimédiás monitorok magasabb szintre emelik a lehetőségeket. A monitorok teljes körű multimédiás konfigurációt biztosítanak, beleértve a lenyűgöző Full HD képernyőfelbontást, a testre szabható nézeteket és a 2,0 megapixeles Full HD webkamerát.

A kijelzőket a Microsoft Lync rendszerhez optimalizálták, így a felhasználók hang- és videohívásokat kezdeményezhetnek a Lync felhasználókkal, megoszthatják képernyőjüket egymással, és virtuális táblákon keresztül is kommunikálhatnak. A videóhívások közben a résztvevők rendkívül tisztán láthatják és hallhatják egymást, élvezve az ultraszéles, 178 fokos betekintési szöggel rendelkező 1920 x 1080 Full HD felbontást és a beépített visszhangmentesítőt. 

UZ2215H

 

UZ2315H

 

Elérhetőség és árak

  • Az Inspiron 11 3000 sorozat 2-in-1 Magyarországon csak angol billentyűzettel lesz elérhető
  • Az Inspiron 13 7000 sorozat 2-in-1 eszközei Magyarországon egyelőre nem elérhetők
  • Az UltraSharp monitorok a következő ajánlott árakon vásárolhatóak meg: 64 990 Ft (UZ2215H); 74 990 Ft (UZ2315H); 109 990 Ft (UZ2715H)
  • Az Inspiron 20 3000 sorozat AIO eszközei 184 990 Ft-os kezdő ártól vásásrolhatóak meg.

 

Vissza