Megjelent az iRig Voice mikrofon

Czipperer Dia - 2014. június 19.

Az IK Multimedia bejelentette új iRig Voice mikrofonját. Az új kiegészítő iPhone-hoz, iPadhez, iPod touch-hoz és androidos eszközökhöz egyaránt használható.

Bemutatták az iRig Voice-ot, mely az EZ Voice alkalmazással együtt egy egyszerűen használható megoldás azok számára, akik szeretnek énekelni, vagy a hangfelvételt rögzítenének. Az eszköz más alkalmazásokkal is jól együttműködik, mint például az AutoRap, a Smule’s Sing! Karaoke vagy a musiXmatch.

A mikrofon minőségi hangfelvételeket garantál, és az ergonomikus tervezésnek köszönhetően kényelmes kézben tartani. Kialakításának köszönhetően a legtöbb hagyományos mikrofontartó állványba illeszkedik, ha színpadon vagy nagyközönség előtt szeretné valaki használni. Az eszközön a gyors némításhoz egy tolókapcsoló is található.

Az eredeti énekhangokat törölhetjük a számokról az EZ Voice app segítségével. Ezeket különböző effektekkel láthatjuk el, és egyebek mellett korrigálhatjuk a hangmagasságot is. Az elkészült dalokat meg is oszthatjuk, vagy közvetlenül a felhőbe küldhetjük (SoundCloud).


A mikrofon több színben is kapható lesz: zöld, kék, citromsárga, rózsaszín és fehér – nem éppen visszafogott színvilág. Ára viszont már annál inkább, ugyanis adók és illetékek nélkül 39,99 dollárba, vagyis 29,99 euróba kerül, ami nem rossz ahhoz képest, hogy minőségi hangfelvételeket nyújt számos helyzetben.

Az EZ Voice alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból is.

 

 

 

 

Vissza